Spoločnosť LIDL opäť spustila hlasovanie o výstavbu ihrísk v...

Spoločnosť LIDL opäť spustila hlasovanie o výstavbu ihrísk v mestách po celom Slovensku.Občania môžu hlasovať každý deň dva krát. Stačí sa prihlásiť na internetovej stránke https://zihadielko.sk/ a každý deň znova hlasovať.Hlasovanie nieje nijak obmedzené vekom. Pri prvom hlasovaní vám pošlú bezplatnú overovaciu SMS. Dá sa prihlásiť pomocou facebook účtu, alebo účtom, ktorý si vytvorí hlasujúci na hore uvedenej stránke.Každý hlas sa počíta. Iné mestá sa tiež výrazne snažia a naša konkurencia je Prešov, Banská Bystrica a iné mestá nad 35.000 obyvateľov.Ihrisko by malo byť umiestnené v parku pod Juhom pri potravinách LIDL.Oslovte aj svoju rodinu a priateľov, aby hlasovali pre Trenčín.Nezabudnite, každý deň môžete hlasovať dva krát.Ďakujem za pomoc. Nech nám šťastie praje!

prejsť na článok

Hlasovanie verejnosti o najlepší študentský projekt bolo spustené

Spoločnosť EQUITONE už po šiestykrát vyhlásila študentskú súťaž o originálnu odvetranú fasádu. Do finále postúpilo 15 projektov, z ktorých si ten najlepší môže zvoliť aj verejnosť. Online hlasovanie bolo spustené a potrvá do 16. septembra 2019. The post

prejsť na článok

Hlasovanie o termíne

The post Hlasovanie o termíne appeared first on JAGA.

prejsť na článok

Hlasovanie v súťaži o Najobľúbenejšieho farmára/výrobcu 2017

Po úspešnej prvej fáze - prihlasovaní sa do súťaže Najobľúbenejší farmár/výrobca 2017, do ktorej sa mohli zapojiť len farmári a výrobcovia spĺňajúci podmienky súťaže, dnes spúšťame jej druhú časť- hlasovanie.

prejsť na článok

Hlasovanie o zákaze benzínových a naftových áut sa odkladá

Návrh Európskej komisie na zníženie emisií CO2 v osobnej cestnej doprave na nulu zablokovalo Nemecko. Príspevok Hlasovanie o zákaze benzínových a naftových áut sa odkladá je zobrazený ako prvý na ATA Green.

prejsť na článok

Oslávte sv. Valentína s Lidlom

Harmónia – Sviatky a tradície Priestor na romantiku by si mal nájsť každý jeden z nás, či sa práve zamiloval alebo už má dlhodobý vzťah. Vpustiť tento neobyčajný a dôležitý stav do svojho srdca, aj sa oň podeliť, je nesmierne dôležité. O to viac na Vale

prejsť na článok