Smutná správa – zomrel Mirko Košút

Dnes nám jeden z našich kolegov oznámili smutnú správu, že včera 16. 9. 2019 nás vo veku nedožitých 57 rokov náhle opustil Ing. Miroslav Košút, priateľ mnohých z nás, bývalý kolega z TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom a dlhoročný príslušník Hasičského a záchranného zboru na odbore požiarnej prevencie Prezídia HaZZ. Týmto by sme chceli vyjadriť úprimnú sústrasť jeho manželke, deťom a najbližšej rodine a vzdať česť jeho pamiatke. Posledná rozlúčka so zosnulým Miroslavom sa uskutoční v pondelok 23. 9. 2019 o 14.45 hod. v Bratislavskom krematóriu. The post Smutná správa – zomrel Mirko Košút appeared first on APPO SR.

prejsť na článok

Svadobný deň Janka a Mirko

Janka a Mirko sú veselá dvojica a rovnako veselá bola aj celá svadba. Tancovalo a spievalo sa celú noc až do rána. Pozrite si zopár fotografií a krátky videoklip Príspevok Svadobný deň Janka a Mirko zobrazený najskôr MZM video.

prejsť na článok

Zomrel rarášok z Gringottbanky. Herec skolaboval len kúsok od nástupišťa 9 a 3/4

Paul Grant skonal vo veku 56 rokov. Príspevok Zomrel rarášok z Gringottbanky. Herec skolaboval len kúsok od nástupišťa 9 a 3/4 zobrazený najskôr interez.sk.

prejsť na článok

Správa o VVČ-2022/23

Správa o VVČ 2022-23Stiahnuť Spúráva o VVČ 2021 22Stiahnuť Príspevok Správa o VVČ-2022/23 je zobrazený ako prvý na Materská škola Ondrašovská.

prejsť na článok

Vo veku 68 rokov zomrel europoslanec a člen strany Smer-SD Miroslav Číž

Zomrel politik a europoslanec Miroslav Číž. Strana Smer-SD o tom informovala na sociálnej sieti. Uviedla tiež, že zomrel v ranných hodinách. „Bol pri vzniku strany Smer-SD a nikdy ju neopustil. V posledných rokoch pôsobil ako europoslanec. Aj v Európskom

prejsť na článok

Výročná správa USA o ľudských právach spomína aj Slovensko. Kritizujú korupciu i prístup k LGBTQI+

Americké ministerstvo zahraničných vecí upozornilo na viacero vecí. Príspevok Výročná správa USA o ľudských právach spomína aj Slovensko. Kritizujú korupciu i prístup k LGBTQI+ zobrazený najskôr interez.sk.

prejsť na článok