S klimatizáciou v Bratislave proti depresiám

Krásny výhľad na most SNP a na Bratislavský hrad – kto z vás býva v Bratislave v miestach, odkiaľ je zaujímavý výhľad na most cez Dunaj so svojráznou kaviarňou, a na Bratislavský hrad, mal by si to považovať a uvedomiť si, že sú to jedny z najkrajších monumentálnych stavieb v Európe. Lenže keď je vám v byte horúco, nemáte vôbec náladu pozerať sa z okna von, stále len funíte a oddychujete a hľadáte ďalšie vhodné cesty, ako sa schladiť. Putujete neustále striedavo do sprchy ak chladničke so zmrzlinou, ale takto si len privodíte zdravotné problémy a navyše sa vaša depresia ešte viac prehĺbi. Toto nie je riešenie, zamyslite sa nad tým, či by nebolo od veci zaobstarať v Bratislave klimatizáciu. V súčasnej dobe to už zďaleka nie je len výsadou niektorých podnikov či firiem, klimatizácie sa bežne inštalujú aj v bytoch a rodinných domoch. Navyše nemusí byť v prevádzke celoročne, aj keď sa dá s klimatizáciou aj prikurovať, tým pádom nemáte také vysoké náklady na elektrickú energiu. Niekedy celkom postačí, keď vám zariadenie zrazí teplotu v miestnosti z tropických 35 stupňov Celzia na iba 28, to už je znesiteľné. Klimatizáciu oceníte aj na jar alebo na jeseň, kedy sa napríklad z centrálnej kotolne nedodáva dostatok tepla av byte je stále trochu chladno. Vtedy ju stačí sprevádzkovať na niekoľko hodín v týždni a máte doma potrebný komfort pre vašu obľúbenú činnosť, a kto sa rád v byte pohybuje naboso, čo je tiež veľmi zdravé, bude na to mať skvelú príležitosť. Klimatizácia je užitočná nielen ľuďom dospelým, v produktívnom veku, ktorí sa potrebujú doma zrelaxovať a dobre sa vyspať, je to zariadenie výhodné aj pre seniorov a rodiny s malými deťmi. Práve tieto vekové skupiny v letných horúčavách najviac trpia, myslite na ne a nebuďte sebeckí, vžite sa do ich situácie, ako by asi bolo vám, keby ste boli na ich mieste. Článek S klimatizáciou v Bratislave proti depresiám se nejdříve objevil na Papa jam.

  • Web: Papa jam
  • Aktualizované: 12.3.2024
prejsť na článok

Zdravou stravou proti depresii

Strava je jedným z hlavných faktorov, rozhodujúcich o našej nálade a pocitoch. Správne stravovanie vedie k zlepšeniu fyzickej a psychickej kondície. Nesprávna strava je jednou z ciest vedúcich k duševnej úzkosti a depresiám.

prejsť na článok

Vykurujte klimatizáciou a usporte až 75 % energie.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.window.option_df_6633 = {"outline":[],"forceFit":"true","autoEnableOutline":"false","autoEnableThumbnail":"

prejsť na článok

Trochu humoru do dnešného dažďa...

Prší a prší... V snahe vyhnúť sa melanchólii či depresiám prinášame vám trocha knižného a knižničného humoru. TROCHU HUMORU DO DNEŠNÉHO DAŽĎA Spracovala: -am-...

prejsť na článok

Výstava fotografií o Svätojakubskej ceste v Bratislave

Milí pútnici a priatelia Už dnes (20. januára 2022) začína výstava fotografií o Svätojakubskej ceste v Bratislave, ktorú sme organizovali v spolupráci so Španielskym veľvyslanectvom a Institutom Cervantes. Môžete sa tešiť na množstvo prekrásnych fot

prejsť na článok