Zdravou stravou proti depresii

Strava je jedným z hlavných faktorov, rozhodujúcich o našej nálade a pocitoch. Správne stravovanie vedie k zlepšeniu fyzickej a psychickej kondície. Nesprávna strava je jednou z ciest vedúcich k duševnej úzkosti a depresiám.

prejsť na článok

Zdravou stravou proti anémii

Až štvrtina dnešnej populácie trpí anémiou, pričom mnohí z nás o svojom zdravotnom probléme ani nevedia. Našťastie aj pri anémii dokáže zdravá strava účinne pomôcť.

prejsť na článok

Múka našich predkov + starobylý RECEPT na chlieb bez droždia a soli

Na našej ceste za poctivými potravinami a zdravou stravou sa tentokrát vydáme do minulosti – dokonca až do stredoveku. Je prekvapujúce, čo všetko naši predkovia dokázali zúžitkovať ako zdravé potraviny s nízkym glykemickým indexom, dostatkom vlákniny, min

prejsť na článok

Zoznámte sa s tekvicou Hokaido

Tekvicu Hokaido (známu aj ako Hokkaido) si obľúbite rýchlo. Krásne oranžové tekvice sú ozdobou záhrady, a zdravou delikatesou na našich tanieroch.

prejsť na článok

Placenta

Dar Placenty Estrogén, Progesteron, Testosterón: Prispieva k rozvoji mliečnej žľazy v príprave na kojenie, stabilizuje p

prejsť na článok

Arónia čiernoplodá a jej zdravotné účinky

Arónia pochádza zo Severnej Ameriky, ale je hojne rozšírená aj na území Nemecka, Poľska, Bieloruska a Ruska. Ani u nás nie je žiadnou novinkou. Živili sa ňou už naši predkovia. Až v nedávnej dobe sa však zistilo, prečo je táto čierna bobuľa takou zdravou.

prejsť na článok