Rozsudek Soudního dvora EU v případě zneužívání trhu a svobody tisku

Předmětem tohoto rozhodnutí byl případ pana A, novináře pracujícího pro deník Daily Mail, který byl obviněn z nedovoleného zpřístupnění důvěrných informací týkajících se připravovaného zveřejnění článků o zvěstech na trhu.

prejsť na článok

Zásah do svobody projevu: Rozsudek Evropského soudu pro lidská práva ve věci Bild GmbH & Co. KG proti Německu

Evropský soud pro lidská práva ve svém rozsudku ze dne 31. října 2023, vydaném ve věci Bild GmbH & Co. KG proti Německu, rozhodl, že došlo k porušení článku 10 (svoboda projevu) Evropské úmluvy o lidských právech.

prejsť na článok

Predaj farmárskych výrobkov z dvora

Chceli by ste začať s predajom z dvora, len neviete, čo je na to potrebné? V nasledujúcom článku sa dozviete odpovede na mnohé otázky, ktoré vám víria hlavou.

prejsť na článok

Predaj z dvora – ako začať s predajom vajíčok a mlieka?

Ako predávať produkty vlastnej živočíšnej výroby? Jedným z riešení je tzv. predaj z dvora. Prinášame vám základné informácie ako začať s predajom mlieka a vajíčok, a na čo si pritom dať pozor.

prejsť na článok

Katedra soudního lékařství a toxikologie, Káhirská univerzita, Gíza-Egypt

Fytopatogenní houby (T. album) a elektrochemicky aktivované vody (AquaViva20 ANK) byly aplikovány na kontaminovanou půdu a kukuřičná zrna (Zea mays subsp. mays L) s toxinogenním kmenem A.flavus jako pokus o testování jejich schopnosti zničit toxigenní km

prejsť na článok

V vrh Rúbaný vrch

Mega a Gas zo Sahajdovho dvora nar. 18.07.2021 9/ 7ps kov, 2 sučky [Pozrite si gal riu obr zkov na www.kopov-rubany-vrch.sk]... Zdroj

prejsť na článok