Robenie somarín

Sedí si hroch v bahne, prdí do vody a počíta bublinky. Príde k nemu druhý hroch a hovorí: - Poď so mnou dláviť žaby! - Čo ti šibe? To mám všetko nechať tak a ísť robiť nejaké somariny?

prejsť na článok

Robenie vodičáku

Blondínka zmätkuje na križovatke. Z druhého auta vystúpi nahnevaný chlap a kričí na ňu: - Ty krava, robila si ty niekedy vodičák?! - Určite viackrát ako ty, debil!

prejsť na článok

Ľudia so zlým manažérom vykazujú ešte horší wellbeing ako tí, čo sú nezamestnaní!

Aj na to poukazuje jeden z výskumov realizovaných spoločnosťou Gallup v Nemecku a USA (publikovaný v knihe Wellbeing at Work, Gallup Press, 2021). Téma wellbeingu zaslúžene púta pozornosť firiem aj na Slovensku, no často sa sústreďujeme na procesy (napr.

prejsť na článok

AKO SA POČAS VIANOC NEZOSOBIŤ.

„Čas radosti a pokoja“ píše sa na Vianočných pozdravoch, možno však nie u vás doma. V tomto už dostatočne bláznivom advente vám ponúkam zopár pionierských rád na prežitie: 1.ZRIEKNITE SA OČAKÁVANÍ „NA SEBA“ . Ak sa cítite ako po A) superdobíjateľný v

prejsť na článok

Asertivita ❤️ význam, test ✅ aj aktivity v komunikácií

Posledná aktuálizácia prebehla 5. apríla 2022. Upravila redakcia StressFix Asertivita alebo ako povedať nie, ako si presadiť svoj názor a pritom nebyť prehnane agresívny a manipulatívny. Aj to znamená byť asertívny. Niekedy si však môžu ľudia si pod týmt

prejsť na článok