Prišiel neskoro

Šéf policajnej stanice: - Prečo ste prišiel neskoro? Podriadený policajt: - Na výťahu bolo napísané Len pre 3 osoby , tak som doteraz čakal na tých dvoch.

prejsť na článok

Sexuálna zdržanlivosť

Hovorí Emil kamarátom: - Doktor mi odporučil sexuálnu zdržanlivosť, tak som sa dnes ráno sexuálne zdržal a skoro som prišiel neskoro do práce.

prejsť na článok

Ukradnutá peňaženka

Na políciu príde občan: - Ja som vám včera ohlásil, že mi ukradli peňaženku. Prišiel som odvolať udanie, lebo peňaženku som medzitým našiel doma. - Neskoro. Zlodeja sme už chytili.

prejsť na článok

Spanie so sviňou

Jano prišiel v nálade z krčmy neskoro v noci. Zamieril do chlieva a ľahol si k svini. Potľapkal ju a hovorí: - Mara, zase spíš holá? Koľkokrát som ti hovoril, aby si to nerobila lebo prechladneš!

prejsť na článok

Zaspal

Učiteľka sa pýta žiaka: - Prečo si prišiel tak neskoro? Odpoveď: - Zaspal som. Učiteľka: - To chceš povedať, že spávaš ešte aj doma?

prejsť na článok

Aj tento rok k nám prišiel Mikuláš

Detičky celý rok poslúchali, tak aj do detských jasličiek Mravček prišiel Mikuláš. V detských jasliach Mravček v Trenčíne na Sihoti 3 je vždy kopec zábavy. Fotky z našich dobrodružstiev si môžete pozrieť tu. Alebo sa pozrite ako to u nás krásne vyzerá. T

prejsť na článok