Sexuálna zdržanlivosť

Hovorí Emil kamarátom: - Doktor mi odporučil sexuálnu zdržanlivosť, tak som sa dnes ráno sexuálne zdržal a skoro som prišiel neskoro do práce.

prejsť na článok

Veľká sexuálna túžba so zliatinovou fantáziou

Stále viac, návrhárov erotických hračiek  hľada inšpiráciu v neobvyklých materiálov, takže berú do rúk materialy pre sex hračky ako z ľahkého kovu /hliník/.

prejsť na článok

Sexuálna prax: Čínsky Sex

Po nejakej dobe som opäť našla zaujímavý nález z kategórie sexuálne praktiky . Už ste niekedy zažili Čínsky Sex je jedným zo sexuálnych technik? Nie? Tak rýchlo čítajte ďalej!

prejsť na článok

Sex robí človeka inteligentnejšieho?

Blbý šuká dobre, hovorí jeden. Ale čo v prípade, že sexuálna aktivita prispieva k múdrosti? Pri pohľade na fakty z nového výskumu na tému Sex ho robí šikovnejšieho by toto tvrdenie malo niektoré dodatky.

prejsť na článok

Universal Sucker- test

Milujem prekvapenia! Ale teraz buďme úprimní, kto z nás nie? A práve z tohto dôvodu som potešená, zakaždým keď otváram špeciálny balík. Nemôžem sa dočkať, až to vyskúšam. Sexuálna hračka s veľmi zaujímavým menom, Universal Sucker !

prejsť na článok

Vstup do sekty

Tri manželské páry majú záujem vstúpiť do ortodoxnej sekty, kde podmienkou pre vstup je štrnásťdňová sexuálna abstinencia. Prídu na prijímací pohovor a vrchný starší sa ich pýta, či dodržali túto podmienku. Prvý manžel odpovedá: - Iste, bez problémov, naš

prejsť na článok