Slovo "univerzálny" je pravdepodobne tým najlepším na opis prípravy lososa. Môže sa totiž variť, piecť, vyprážať, grilovať, údiť, pridávať do šalátov, omáčok, pomletý pridávať do burgrov, či do slaných koláčov alebo ho jesť surového. Ak ste v kuchyni nová
Print Šťavnatý losos na masle so zeleninou Zdravá večera, kvalitný obed Ingrediencielososoptimálne cca 300 gramový kus rozkrojený na dva kusy po dĺžkemaslozhruba 1,5 PL na mnpžstvo2mrkvičkymalá konzerva kukurice Bonduellenejaký tvrdý syrstač
Keď niekedy neviem, čo navariť, losos býva taká poistka. Fancy jedlo, ktoré dobre chutí a navyše je zdravé. Vymyslela som si toto parádne cesnakovo-citrónové maslo a podávala som lososa s opečenými zemiakovým plátkami a jednoduchým šalátom z baby špenátu.
prejsť na článokZÁKLADNÁ PRÍPRAVA BASMATI RYŽE Pojem "basmati ryža" je nám už viac menej známy. Ak ste ju osobne ešte nemali možnosť ochutnať, tak to musíte určite napraviť. Basmati ryža sa od klasickej ryže na prvý pohľad možno nelíši, no po prvom otvorení balenia zistí
prejsť na článokThe post Príprava pracovného miesta pred aplikáciou pijavíc lekárskych first appeared on Hirudoterapia.sk.
prejsť na článokJednoduchá príprava, lahodná chuť, efektný vzhľad.