Šunku (salámu) a uhorky nakrájame najemno, pridáme hrášok a kukuricu, jogurty, horčicu, korenie soľ a všetko spolu premiešame. Pred podávaním dáme na chvíľu do chladničky.
Šalát sa stal tradičnou prílohou takmer ku každému jedlu. Dámy ho jedia predovšetkým kvôli jeho nízkym kalóriám, deťom ho dávame kvôli prísunu železa. Čo iné nám však šalát môže ponúknuť?
prejsť na článokCHICKPEA SUNDAL - CÍCEROVÝ ŠALÁT Tento tradičný juhoindický šalát je veľmi jednoduchý na prípravu a plný exotickej chute. Orechový a chrumkavý cícer je doplnený strúhaným kokosom ktorý mu prepožičiava sladkú chuť, no neosladzuje ho. Jemne pikantné horčičn
prejsť na článokZdravý a lacný šalát z bielej hlávkovej kapusty a karotky.
Jednoduchý vynikajúci šalát, zvládnete pripraviť popri nakladaní kyslej kapusty.
Dobrý zemiakový šalát - najlepšia príloha k vyprážanému rezňu, alebo rybe.