Na základe množiacich sa otázok od našich zákazníkov, by sme vám chceli dať podrobnejšie informácie o pôvode múky, ktorú používame pri výrobe našich produktov. V pekárni Krajec už od svojho vzniku zásadne pečieme naše výrobky zo slovenskej múky, ktorá pochádza zo slovenského obilia. Sme kvásková pekáreň a kvalita vstupných surovín, najmä múky, je veľmi dôležitá. Na začiatku, pred otvorením pekárne sme skúšali viacero dodávateľov a kvalitatívne nám najviac vyhovovala múka z mlyna s dlhoročnou tradíciou a zárukou, že vstupná surovina, teda obilie, pochádza od slovenských pestovateľov. V spolupráci s týmto mlynom pokračujeme dodnes a odoberáme od nich celý sortiment múk potrebný na našu produkciu. V našom tíme sú ľudia s dlhodobými skúsenosťami v poľnohospodárstve a potravinárstve, zaujímame sa o kvalitu potravín a sme si vedomí, aká kvalita potravín sa na Slovensko dováža, bohužiaľ nevieme to ovplyvniť. Snažíme sa aspoň vo vlastnej produkcii zachovať morálku a čo najviac zdravotných benefitov vo výrobkoch pre zákazníkov. Mali sme množstvo ponúk na dodávky zahraničnej múky, kde ekonomická výhoda bola významná, ale nebolo možné určiť pôvod obilia. Súčasťou našej spoločnosti je aj poľnohospodárska výroba, pšenicu sami pestujeme, ovládame prísne nastavené podmienky pri ošetrovaní a hnojení pšenice a iných poľnohospodárskych komodít na Slovensku. Aj ostatné vstupné suroviny sa snažíme odoberať od lokálnych producentov a slovenských výrobcov. Tak ako v poľnohospodárstve, aj v potravinárstve sú naše normy veľmi prísne. Momentálne je táto cesta ekonomicky veľmi nevýhodná, miestami až likvidačná, ale je mnoho výrobcov a producentov na Slovensku, ktorí sa touto cestou vybrali. Veríme, že nám pomaly rastie nová generácia, ktorej záleží na kvalite, tak ako nám. Garantujeme, že na všetky naše produkty používame múku produkovanú zo 100% obilia vypestovaného na Slovensku. Príspevok Odkiaľ pochádza múka, z ktorej pečieme naše chleby a pečivo? je zobrazený ako prvý na Pekáreň Krajec.
Vyrábať výrobky zdravé, poctivé, s láskou a nezameniteľnou chuťou to sú hlavné piliere kváskovej Pekárne Krajec v Šuranoch. Nájdete nás za kruhovým objazdom pri Šuranoch v smere na Komjatice. Pečivo a chlebíky vyrábame ručne z pravého kvásku, o ktorý sa
prejsť na článokAj keď si to neuvedomujeme, naše oči sú neustále vystavené vplyvom, ktoré im škodia. Vonku je najväčšou hrozbou slnečné UV žiarenie a to nie len v lete a v zime, ale prakticky počas celého roka. Vnútri sme zas vystavení modro-fialovému žiareniu, teda svet
prejsť na článokMie an vaj čka s hľuzovkou Pr sady: 6 ks vajcia Počet porci : 2 1PL masla Čas pr pravy: 10 min t 2ČL hľuzovkov pasta bylinky na posypanie chlieb alebo pečivo soľ Postup: Na panvici rozpust me maslo (uistite sa, že oheň nie je pr li siln a že maslo nep
Pr sady: 125 g kr mov ho syra (napr. Philadelphia ) Počet porci : 2 75 g kysl smotana Čas pr pravy: 10 min t 1ČL hľuzovkov ho oleja paž tka chlieb alebo pečivo Postup: Kr mov syr vyklop me do n doby, prid me kysl smotanu a v etko spolu premie ame. Paž
LARENS predstavuje jednu z najkvalitnejších a najobľúbenejších kozmetík vôbec. Ale ako to už býva, aj v LARENS produktami musia byť víťazi. Tých našich TOP 3 víťazov spomedzi LARENS produktov si vybrali priamo naše zákazníčky, teda vy milé naše dámy.
prejsť na článok