Nymfomanka a kňaz

Nymfomanka vo veľkej kríze ide po ulici. Má obrovskú chuť na sex. Klope na nejaké dvere, ale nikto neotvorí a nikde nikoho nestretne. Potom uvidí kostol a vojde dnu. Nie je tam nikto okrem kňaza. - Čo si praješ, dcéra? , pýta sa farár. - Teba, zober si ma! - Prosím? , pýta sa otec. - Chcem ťa a už to nevydržím!

prejsť na článok

Ideálna manželka

Viete, aká je to ideálna manželka? Hluchonemá nymfomanka, majiteľka pivovaru.

prejsť na článok

Na pohrebe

Zomrel pán Hopko. Pán farár káže nad jeho hrobom: - ... a už ste dohopkal, pán Hopko. Nato sa ozve strašný smiech jedného z prítomných. Kňaz ho upozorní, že je to nemiestne takto nahlas sa smiať na pohrebe. Ale dotyčný sa rehoce ďalej. Tak sa ho kňaz spýt

prejsť na článok

Žalm 129

Kňaz cestujúci autom zbadal pri ceste stopujúcu rehoľnú sestru. Zastavil, ponúkol jej rameno, ktoré s vďakou prijala a pomohol jej nastúpiť. Keď ju usadil a zapol pásy, všimol si, že z mníšskeho habitu vykúkajú nádherné nohy, čo ho vykoľajilo tak, že mu r

prejsť na článok

Vešanie plienok

Viete, aký je rozdiel medzi evanjelickým a katolíckym kňazom? Evanjelický kňaz vešia plienky na dvore a katolícky na povale.

prejsť na článok

Svätenie budov 27.1.2023

Požehnanie domova Dnes 3.februára 2023 navštívil naše zariadenia kňaz o. Tkačin, ktorý posvätil budovy DSS, ZPB a ŠZ v Medzilaborciach.

prejsť na článok