Novinky v jesennej verzii informačného systému ABRA Gen 23.2

Informačný systém ABRA Gen v novej verzii 23.2 prináša viacero noviniek a vylepšení, ktoré uľahčia prácu jeho používateľom.

prejsť na článok

Čo je to saldokonto a ako s ním pracovať v systéme ABRA Gen

Práca s účtovnou knihou, v ktorej evidujete pohľadávky a záväzky na účtoch jednotlivých dodávateľov a odberateľov, je každodennou povinnosťou účtovníka. Naučíme vás pracovať so saldokontom v systéme ABRA Gen.

prejsť na článok

Automatické preplácanie dovolenky pri odchode zamestnanca

Vo verzii ABRA Gen/IS Flores 23.2 sme pripravili novinku do modulu Mzdy a personalistika: automatické preplácanie dovolenky zamestnanca pri ukončení pracovného pomeru.

prejsť na článok

Upgrade systému Katana na verziu 1.1 novinky

Pripravili sme významný upgrade systému Katana, v ktorom predstavujeme vylepšenia a nové funkcionality, ktoré pomôžu Vášmu biznisu rásť The post Upgrade systému Katana na verziu 1.1 novinky appeared first on katanasystem.sk.

prejsť na článok

verzia 4.3 stabilita, dochádzkový systém,

Pri posledných dvoch verziách sme nenapísali žiadny blog keďže boli zmeny zamerané hlavne na zvýšenie stability a neobsahovali žiadne významné novinky. Vrámci tohto blogu ale zhrnieme aj časť zmien z predchádzajúcich verzií a zároveň predstavíme nový doch

prejsť na článok

Novinky v téme Impreza 8 weby v našej správe aktualizované

Hlavné novinky vo verzii 8.5. Ono každý preletí changelog, ale obrázky sú väčšinou v externých linkoch.  A keď to potrebujete, tak nie a nie to nájsť. Zdroj: changelog pre verziu 8 Vo verzii Impreza 8.5 PRIDANÁ možnosť prispôsobiť stránky košíka a poklad

prejsť na článok