Čo je to saldokonto a ako s ním pracovať v systéme ABRA Gen

Práca s účtovnou knihou, v ktorej evidujete pohľadávky a záväzky na účtoch jednotlivých dodávateľov a odberateľov, je každodennou povinnosťou účtovníka. Naučíme vás pracovať so saldokontom v systéme ABRA Gen.

prejsť na článok

Novinky v jesennej verzii informačného systému ABRA Gen 23.2

Informačný systém ABRA Gen v novej verzii 23.2 prináša viacero noviniek a vylepšení, ktoré uľahčia prácu jeho používateľom.

prejsť na článok

Ide sa na Upterdam!

21. septembra 2023 privíta Senec všetkých nadšencov e-commerce a my tam budeme s ABRA Flexi. Cieľom Upterdamu je poradiť podnikateľom, ako zabezpečiť stabilitu, rast a ziskovosť ich spoločnosti.

prejsť na článok

Nový video kurz Úvod do skriptovania

Na vzdelávací portál ABRA Academy sme pridali nové inštruktážne video, ktoré vás oboznámi so skriptovacím prostredím ABRY a jeho možnosťami.

prejsť na článok

Fólie pískovací ABRA

Oblíbená pískovací folie s pevným povrchem a silným lepidlem. TOP produktŠířka: 60 centimetrůDélka: 20 metrůUpozornění: tento produkt je třeba doručit kurýrem - k objednávce bude dodatečně připočtena služba kurýr.

prejsť na článok

Automatické preplácanie dovolenky pri odchode zamestnanca

Vo verzii ABRA Gen/IS Flores 23.2 sme pripravili novinku do modulu Mzdy a personalistika: automatické preplácanie dovolenky zamestnanca pri ukončení pracovného pomeru.

prejsť na článok