Moruša v našej záhrade

Moruši sa pripisujú mnohé liečivé účinky. Kedysi bola sadená popri cestách, a jej plody sa využívali priamo na konzumáciu alebo ako náhrada cukru do koláčov alebo zákuskov.

prejsť na článok

Moruša, moruše, pod morušou, morušovanie

Prvé tohtoročné Morušové produkty = Sirupy a džemy. Moruše je sú plody dlhovekosti, čistia krv a účinné v boji proti rakovine. Liečivé účinky plodov Moruše: Plody obsahujú 78% vody,18% cukru,22% sušiny,0,85% organických kyselín,1,4% dusíkatých lá

prejsť na článok

Ako sa zbaviť mravcov v záhrade bez chemikálii

Mravce v záhrade môžu byť užitočnými pomocníkmi – prevzdušňujú pôdu, požierajú vajíčka a larvy hmyzích škodcov a opeľujú určité kvety. Ako sú mravce užitočné, tak môžu byť v záhrade aj nežiadúcimi hosťami.

prejsť na článok

Osy v záhrade

Neviete ako sa máte zbaviť otravných a nepríjemných ôs vo vašej záhrade? Pán profesor Hričovský nám prezradí rýchly a účinný spôsob, ako si s nimi poradíme.

prejsť na článok

Ako sa zbaviť škodlivého hmyzu v záhrade

Máte problém s hmyzom v záhrade? Bojujete s pásavkami, voškami, larvami a čiernymi muškami na listoch? Máme pre vás riešenia.

prejsť na článok

Čo siať a pestovať v novembri a decembri (nielen v záhrade)

Aj november a december prinášajú mnoho možností pre záhradkárov – vonku na záhrade, ale aj v interiéri vášho bytu či rodinného domu.

prejsť na článok