Ako sa zbaviť škodlivého hmyzu v záhrade

Máte problém s hmyzom v záhrade? Bojujete s pásavkami, voškami, larvami a čiernymi muškami na listoch? Máme pre vás riešenia.

prejsť na článok

Prilákajte si do záhradky užitočné chrobáky

Niektoré druhy hmyzu záhrade a rastlinkám škodia, iné však ničia škodcov či opeľujú kvety. Ak vám v záhradke niektorý druh hmyzu chýba, ponúkame vám tipy, ktoré by ho ku vám mali prilákať. Či to vyskúšate je len na vás, predsa len sa niektorí z nás hmyzu

prejsť na článok

Ako sa zbaviť mravcov

Ako sa zbaviť mravcov v záhrade, skleníku, na ovocných stromoch či v dome alebo byte. Už vás nebaví, že mravce okupujú váš dom či byt, napadajú zeleninu (index.php?option=com_shop Itemid=1040 page=shop.browse category_id=143) v záhrade či skleníku alebo

prejsť na článok

Ako sa zbaviť v záhrade slizniakov

lizniak – nenápadný mäkkýš z rodu slimákov, ulitník bez ulity :) a ničiteľ ťažko vypestovanej úrody v našich záhradách. Chutí mu zelenina, ovocie a dokonca aj kvety. Keď sa vo vašej záhrade premnoží, zlikviduje vám celé záhony. Ako sa slizniakov zbaviť?

prejsť na článok

Ako sa zbaviť mravcov v záhrade bez chemikálii

Mravce v záhrade môžu byť užitočnými pomocníkmi – prevzdušňujú pôdu, požierajú vajíčka a larvy hmyzích škodcov a opeľujú určité kvety. Ako sú mravce užitočné, tak môžu byť v záhrade aj nežiadúcimi hosťami.

prejsť na článok

Osy v záhrade

Neviete ako sa máte zbaviť otravných a nepríjemných ôs vo vašej záhrade? Pán profesor Hričovský nám prezradí rýchly a účinný spôsob, ako si s nimi poradíme.

prejsť na článok