Medveďovica Silver 50% Slovenský skvost

Medveďovica Silver 50% Slovenský skvost Predstavujeme vám jedno z našich detí z rodiny Tatra Bear pod názvom

prejsť na článok

Páteční Silver Tour CSIO3* vyhrála Philippe, Šulek skončil těsně druhý

20.05.2022 12:20 | AUTOR: Josef Malinovský Druhou páteční soutěží při bratislavském Danube Equestrian Festivalu byla Silver Tour CSIO3*, v níž opět zaznamenali úspěch slovenští reprezentanti, při dekorování nechyběli dva. Igor Šulek na Wavo Aramis byl

prejsť na článok

SLOVENSKÝ POHÁR MUŽOV 2021

POZOR POZOR! Už tento víkend to v Novákoch vypukne! Po dlhej pauze sa vodné pólo opäť vracia do nášho NCVP Príďte povzbudiť našich chlapcov v súbojoch o Slovenský pohár a nenechajte si újsť víkend plný vodnopólových zážitkov Tešíme sa na Vás!

prejsť na článok

Silver Society – The young old people

Older workers are often considered less efficient, less innovative in their thinking and not open to change. Is that true or do we have to change our attitude?

prejsť na článok

Obytný súbor Slovenský Grob

Výstavba 13 rodinných domov, zväčša realizovaných do štádia holodomu a čiastočneť ako stavby na kľúč. Pri rodinných domoch boli zároveň realizované spevnené plochy, garáže, či oplotenie. Okrem samotných rodinných domov firma M STAV, s.r.o. zároveň realizo

prejsť na článok

Slovenský inteligentný skleník VESNA stále napreduje. Funguje už aj na slnečnú energiu

Systém z Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU otvára dvere projektom zameraným na dátovú analytiku a optimalizáciu.

prejsť na článok