bezlepkáč.sk Kokosové ježe The post Kokosové ježe appeared first on bezlepkáč.sk.
čas prípravy: 25minút počet porcií: 6 Ingrediencie: 2 sladké zemiaky 1 paprika 1 cibuľa 1 malá plechovka cíceru 4 strúčiky cesnaku 1 veľká hrsť špenátu 250ml kokosové mlieko 4 lyžice červenej kari pasty soľ Postup: V kastróliku zohrej
prejsť na článokAko prvé si pripravíme marinádu a dáme marinovať mäsko. Toto môžete urobiť kľudne deň vopred, ale postačí ak tým začnete prípravu celého jedla. Do väčšej misy pridáme suroviny arašídové maslo, rybaciu omáčku, sójovú omáčku, trstinový cukor, kokosové mlie
prejsť na článokOkrem klasického živočíšneho mlieka (kravského, kozieho, ovčieho) nájdeme na trhu i mlieko rastlinné. To ocenia ľudia, ktorí majú intoleranciu k prijímaniu laktózy, ale aj ľudia uprednostňujúci vegánsku kuchyňu, no aj tí, čo hľadajú alternatívu v podobe ľ
Už dlhšie sme sa pohrávali s myšlienkou robiť zdravšie jedlo. Vždy ako sme mali viac času, tak sme sa pokúšali vytvoriť niečo nové. Mäso nám však nechutilo. V jeden deň sme prišli s nápadom vyskúšať kuskus. Pridali sme aj kokosové mlieko a ugrilovali tofu
prejsť na článokZloženie 1 cibuľa1 strúčik cesnaku2 polievkové lyžice olivového oleja1 stredne veľká tekvica hokkaido1 liter zeleninového vývaru100 g arašidov, pražených a solených1 plechovka kokosového mlieka2 polievkové lyžice limetkovej šťavy Soľ, korenie, pažítka
prejsť na článok