Dobré správy pre BTC Odlivy z GBTC sa výrazne spomaľujú

Z najnovších dát BitMEX Research vyplýva, že odlivy z Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) dosiahli 23. februára úroveň 44,2 milióna USD. Ide o najnižší denný objem odlivov od konverzie GBTC na Bitcoin ETF. Koncom januára dosiahol GBTC celkové odlivy vo výške 5,64 miliardy USD, pričom len 22. januára, v najvýraznejší deň odlivov, toto ETF opustil kapitál vo [] The post Dobré správy pre BTC Odlivy z GBTC sa výrazne spomaľujú appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Prudký rast Bitcoinu sa zastavil Veľké predaje GBTC!

29. februára zaznamenalo spotové bitcoinové ETF od Grayscale, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) druhý najväčší odliv od svojho spustenia. V tento deň z neho odišiel kapitál vo výške 598,9 milióna USD, na čo reagovala aj cena Bitcoinu (BTC), ktorá sa prepadla

prejsť na článok

Bitcoin sa šplhá k ďalším maximám – sledujeme odlivy z búrz

Bitcoin je v úvode týždňa na prahu vytvorenia tohtoročných maxím. Výrazné rasty predviedli v posledných dňoch aj altcoiny. The post Bitcoin sa šplhá k ďalším maximám – sledujeme odlivy z búrz appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Prečo Grayscale nezníži poplatky u svojho Bitcoin ETF?

Jim Bianco, bývalý analytik z Wall Street a zakladateľ spoločnosti Bianco Research, sa vyjadril k súčasnej situácii s ETF Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Toto bitcoinové ETF vzniklo konverziou rovnomenného už roky fungujúceho investičného fondu Grayscale

prejsť na článok

Nevídaný jav u Bitcoin ETF – Toto sa ešte nestalo

Bitcoin za posledných 24 hodín výraznejšie cenu nezmenil. Na cenu spred týždňa stráca zhruba 6%. Videli sme veľké odlivy z ETF firmy Ark. The post Nevídaný jav u Bitcoin ETF – Toto sa ešte nestalo appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin vstúpil do apríla zlou nohou – prepad o $4 000!

Bitcoin vstúpil do nového mesiaca negatívnym spôsobom, keď sa aj pre odlivy z bitcoinových ETF prepadol o približne 4000 dolárov. The post Bitcoin vstúpil do apríla zlou nohou – prepad o $4 000! appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok