Bitcoin sa šplhá k ďalším maximám – sledujeme odlivy z búrz

Bitcoin je v úvode týždňa na prahu vytvorenia tohtoročných maxím. Výrazné rasty predviedli v posledných dňoch aj altcoiny. The post Bitcoin sa šplhá k ďalším maximám – sledujeme odlivy z búrz appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Dobré správy pre BTC Odlivy z GBTC sa výrazne spomaľujú

Z najnovších dát BitMEX Research vyplýva, že odlivy z Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) dosiahli 23. februára úroveň 44,2 milióna USD. Ide o najnižší denný objem odlivov od konverzie GBTC na Bitcoin ETF. Koncom januára dosiahol GBTC celkové odlivy vo výške 5

prejsť na článok

Nevídaný jav u Bitcoin ETF – Toto sa ešte nestalo

Bitcoin za posledných 24 hodín výraznejšie cenu nezmenil. Na cenu spred týždňa stráca zhruba 6%. Videli sme veľké odlivy z ETF firmy Ark. The post Nevídaný jav u Bitcoin ETF – Toto sa ešte nestalo appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin vstúpil do apríla zlou nohou – prepad o $4 000!

Bitcoin vstúpil do nového mesiaca negatívnym spôsobom, keď sa aj pre odlivy z bitcoinových ETF prepadol o približne 4000 dolárov. The post Bitcoin vstúpil do apríla zlou nohou – prepad o $4 000! appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin už vytvoril historické maximum voči euru – kedy padne dolár?

Najhodnotnejšia kryptomena Bitcoin (BTC) vstúpila do nového obchodného týždňa ďalším prudkým rastom. Od ATH delí Bitcoin krôčik. The post Bitcoin už vytvoril historické maximum voči euru – kedy padne dolár? appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Záujem o Bitcoin ETF sa spomalil – Bitcoin mieri k $70 000

Bitcoin sa po štvrtkovom prepade ceny začal v piatok opäť približovať cene $70 000. ETF na BTC však mali pomalší záver týždňa. The post Záujem o Bitcoin ETF sa spomalil – Bitcoin mieri k $70 000 appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok