Cukrárstvo študovala v Paríži. Sladké umenie priniesla aj do Bratislavy
Barbora Kardošová vytvorila mimoriadne pútavú sériu Traja kamoši. Okrem toho, že je spisovateľka, vlastní a koordinuje vydavateľstvo audiokníh s názvom Wisteria Books. V detských príbehoch je tak skutočnou odborníčkou. The post Wisteria Books (Barb
Baklažán si v poslednej dobe v našej kuchyni, ale aj na grilovačkách získava čoraz väčšiu popularitu. Táto plodina, ktorá má občas jemne horkú chuť, kvitne na fialovo. Je samoopelivou rastlinou, z ktorej konzumujeme len plody.
prejsť na článokZemiaky pripravujeme veľmi často, ako prílohu k mnohým jedlám a na mnoho spôsobov. Tvoria dôležitú a základnú časť našej kuchyne. Občas sú trošku nestálou plodinou, napríklad keď nám začnú klíčiť priamo „v kuchyni“ (aby ste tomu predišli, vložte do vrecka
prejsť na článokZemiaky pripravujeme veľmi často, ako prílohu k mnohým jedlám a na mnoho spôsobov. Tvoria dôležitú a základnú časť našej kuchyne. Občas sú trošku nestálou plodinou, napríklad keď nám začnú klíčiť priamo „v kuchyni“ (aby ste tomu predišli, vložte do vrecka
prejsť na článokPozrite si jednoduché triky, ktoré využijete vo vašej domácnosti a vo vašej kuchyni.Tieto návody vám uľahčia každodennú prácu vo vašej domácnosti.Príjemné pozeranie a radosť z práce.Pozrite si celý video návod ako na to.Nezabudnite si pozrieť i naše dalši
prejsť na článok