Cukrárka Barbora Puškáčová: V kuchyni Michelinskej reštaurácie je zhon, pauzy sú krátke a občas lietajú aj taniere

Cukrárstvo študovala v Paríži. Sladké umenie priniesla aj do Bratislavy

prejsť na článok

Wisteria Books (Barbora Kardošová)

Barbora Kardošová vytvorila mimoriadne pútavú sériu Traja kamoši. Okrem toho, že je spisovateľka, vlastní a koordinuje vydavateľstvo audiokníh s názvom Wisteria Books. V detských príbehoch je tak skutočnou odborníčkou.  The post Wisteria Books (Barb

prejsť na článok

Chutný baklažán

Baklažán si v poslednej dobe v našej kuchyni, ale aj na grilovačkách získava čoraz väčšiu popularitu. Táto plodina, ktorá má občas jemne horkú chuť, kvitne na fialovo. Je samoopelivou rastlinou, z ktorej konzumujeme len plody.

prejsť na článok

Aj zemiaky sú veľmi zdravé - časť 1

Zemiaky pripravujeme veľmi často, ako prílohu k mnohým jedlám a na mnoho spôsobov. Tvoria dôležitú a základnú časť našej kuchyne. Občas sú trošku nestálou plodinou, napríklad keď nám začnú klíčiť priamo „v kuchyni“ (aby ste tomu predišli, vložte do vrecka

prejsť na článok

Aj zemiaky sú veľmi zdravé - časť 2

Zemiaky pripravujeme veľmi často, ako prílohu k mnohým jedlám a na mnoho spôsobov. Tvoria dôležitú a základnú časť našej kuchyne. Občas sú trošku nestálou plodinou, napríklad keď nám začnú klíčiť priamo „v kuchyni“ (aby ste tomu predišli, vložte do vrecka

prejsť na článok

12 užitočných trikov v kuchyni

Pozrite si jednoduché triky, ktoré využijete vo vašej domácnosti a vo vašej kuchyni.Tieto návody vám uľahčia každodennú prácu vo vašej domácnosti.Príjemné pozeranie a radosť z práce.Pozrite si celý video návod ako na to.Nezabudnite si pozrieť i naše dalši

prejsť na článok