Čím nás zásobí kačacie mäso?

Kapusta, lokše a poriadny kus kačice. Zrejme existuje len málo ľudí, ktorí by si takúto dobrôtku odopreli. Jedlo typické počas vianočných sviatkov či tradičných kačacích hodov. Viete však, čo spolu so skvelou chuťou z kačice do tela dostávate?

prejsť na článok

Víkendová ponuka

Víkendová ponuka Ponuka šéfkuchára 50g Francúzske kačacie paté Cancanero, hrušky 10,90 € 0,33l Kapustnica, mäso, huby 4,80€ 350g Lokša plnená kačacím mäsom a drobami, šalát z červenej kapusty 13,50 € 350g Kačacie stehno pečené, dusená červená kapusta, lok

prejsť na článok

4 dôvody, prečo pridať jahňacie mäso do svojho jedálnička

Jahňacie mäso je zaradené medzi červené mäso, o ktorom sa často hovorí, že nie je až také zdravé, ako biele. Avšak mäso z jahňaťa odchovaného na tráve je vynikajúcim zdrojom proteínov a životne dôležitých živín, ako je železo, zinok, selén a vitamín B12,

prejsť na článok

Hnije mäso v črevách?

"Mäso hnije v črevách". Dnes si v krátkosti povieme o tom, že to je jeden veľký MÝTUS! Takže odpoveď znie jednoznačne. Nie, mäso nehnije v črevách, nakoľko v črevách po tráveni mäsa neostane nič, čo by tam mohlo zhniť. Ako prebieha trávenie mäsa? Mäso sa

prejsť na článok

Ako správne pripraviť kuracie mäso

Kuracie mäso je hlavným zdrojom potravy pre ľudí po celom svete už po tisíce rokov. Je jednoduché ho pripraviť na mnoho spôsobov a s rozličnými surovinami a dá sa jesť s ľubovoľnými prílohami. Navyše, mäso z organických kurčiat vychovaných na zelených pas

prejsť na článok

Pečená teľacia oblička

Varenie – Recepty – Mäso a ryby Pečené teľacie mäso aj s obličkou je skutočnou špecialitou. Ingrediencie: 400 g teľacieho karé s obličkou 30 g masti 1 väčšia cibuľa 10 g hladkej múky soľ Príprava: Umyté teľacie mäso s obličkou posolíme a dáme n

prejsť na článok