Cestoviny s hríbovou omáčkou

( ala Sisi ) Ingrediencie: Hrsť sušených hríbov, 1cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 200ml šľahačkovej smotany, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu ( doporučujeme Tagliatelle ). Postup prípravy: Hríby namočíme na 2-3hod do vody, potom ich scedíme a nakrájame nadrobno, na olivovom oleji speníme cibuľu, pridáme cesnak a posekané hríby a chvíľu pražíme, potom podlejeme vodou a udusíme domäkka, na záver pridáme šľahačkovú smotanu a varíme pokiaľ omáčka nezhustne, osolíme a okoreníme podľa chuti. Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale al dente. Zmiešame ich s pripravenou omáčkou, posypeme so strúhaným parmezánom a čerstvou bazalkou. The post Cestoviny s hríbovou omáčkou appeared first on Pasta Mika.

prejsť na článok

Cestoviny so zelenin. omáčkou

( ala Veroni ) Ingrediencie: 100g slaniny, 1veľká cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 2stredne veľké mrkvy, 200g cukety, olivový olej, 2konzervy lúpaných paradajok, sušené, alebo čerstvé oregáno, soľ, mleté čierne korenie a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa

prejsť na článok

Ces. s paradajkovou omáčkou

Ingrediencie: Hrsť sušených hríbov, 1cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 200ml šľahačkovej smotany, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu ( doporučujeme Tagliatelle ). Postup prípravy: Hríby n

prejsť na článok

Cestoviny s kurací mäsom

( ala Veroni ) Ingrediencie: 2ks kuracích pŕs, 100g cherry paradajok, 200g celej strukovej fazulky, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu. Postup prípravy: Kuracie

prejsť na článok

Cestoviny cannelloni plnené panýrom a špenátom

Tento cannelloni recept si vás určite získa. Jemná chuť indického syra panýr v prepojení s orestovaným špenátom je skutočnou delikatesou. Vyskúšajte plnené cestoviny cannelloni na ajurvédsky spôsob :) Náročnosť: začiatočníci Príprava: 1 hodina (30 minút

prejsť na článok

Morčacie guličky s tekvicovou omáčkou

Jeseň vždy donesie tekvice a u nás doma milujeme husté polievky či omáčky. Tento recept som vymyslela, keď som v chladničke našla jedno balenie mletého morčacieho a v záhrade pozbierala všetky hokaido tekvičky. 35min INGREDIENCIE: 1 stredne veľká tekv

prejsť na článok