Pasta Mika - Semolinové cestoviny

Cestoviny Pasta Mika prospievajú zdraviu najmä zásluhou vysokého obsahu bielkovín, vlákniny a úplnej absencii cholesterolu. Nadštandardná kvalita.

prejsť na web

Ces. s paradajkovou omáčkou

Ingrediencie: Hrsť sušených hríbov, 1cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 200ml šľahačkovej smotany, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu ( doporučujeme Tagliatelle ). Postup prípravy: Hríby n

prejsť na článok

Cestoviny s hríbovou omáčkou

( ala Sisi ) Ingrediencie: Hrsť sušených hríbov, 1cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 200ml šľahačkovej smotany, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu ( doporučujeme Tagliatelle ). Postup príp

prejsť na článok

Cestoviny s kurací mäsom

( ala Veroni ) Ingrediencie: 2ks kuracích pŕs, 100g cherry paradajok, 200g celej strukovej fazulky, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu. Postup prípravy: Kuracie

prejsť na článok

Cestoviny so zelenin. omáčkou

( ala Veroni ) Ingrediencie: 100g slaniny, 1veľká cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 2stredne veľké mrkvy, 200g cukety, olivový olej, 2konzervy lúpaných paradajok, sušené, alebo čerstvé oregáno, soľ, mleté čierne korenie a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa

prejsť na článok