Bitcoin sklamal väčšinu investorov. Za posledný rok stratil 83%.

Presne pred rokom vrcholilo šialenstvo okolo kryptomeny Bitcoin. Ľudia ho nakupovali vo veľkom po celom svete a prenieslo sa to aj Slovensko. Dokonca ľudia, ktorí nemali takmer žiadne skúsenosti s investovaním, našli odvahu a investovali do Bitcoinu. Ako dopadli ich investície?

prejsť na článok

Bitcoin naberá na sile – Za posledný deň výrazne stúpol

Bitcoin (BTC) z nedele na pondelok výrazne posilnil. Ide o záver korekcie spred niekoľkých dní, kedy padol až k cene $61 000? The post Bitcoin naberá na sile – Za posledný deň výrazne stúpol appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Analýza: Bitcoiny sa presúvajú do rúk nových investorov – Čo to znamená?

Bitcoin (BTC) vytvoril vo štvrtok ráno ďalšie nové historické maximum 73 700 dolárov a aktuálne sa snaží mieriť ešte vyššie. Za posledných 7 dní je Bitcoin v pluse 11%, za posledných 30 dní 46% a za rok (365 dní) už neuveriteľných 197%. V priebehu posledn

prejsť na článok

Bitcoin vystrelil o 9% k $56 000 – Čo pomáha jeho rastu?

Najznámejšia kryptomena Bitcoin (BTC) za posledný deň stúpol o približne 9% a aktuálne sa obchoduje za takmer $56 000. Jeho dominancia na trhu stúpla už na 49,3% celkovej kapitalizácie kryptomien a od historických maxím $69 000 ho delí už len 19%. Dvojku

prejsť na článok

Bitcoin klesol pod $66 000 – Korekcia stále pokračuje

Bitcoin (BTC) pokračuje v miernom oslabovaní. Drvivá väčšina bitcoinových investorov je však stále v pluse. The post Bitcoin klesol pod $66 000 – Korekcia stále pokračuje appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Štvrtý negatívny deň u Bitcoin ETF – Tento údaj však potešil

Bitcoin (BTC) za posledný deň svoju cenu výraznejšie nezmenil. Niektoré altcoiny však posilňovali, napríklad Dogecoin či BNB. The post Štvrtý negatívny deň u Bitcoin ETF – Tento údaj však potešil appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok