Bitcoin naberá na sile – Za posledný deň výrazne stúpol

Bitcoin (BTC) z nedele na pondelok výrazne posilnil. Ide o záver korekcie spred niekoľkých dní, kedy padol až k cene $61 000? The post Bitcoin naberá na sile – Za posledný deň výrazne stúpol appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin opäť výrazne rastie, stúpol až o 8% Koniec korekcie?

Bitcoin za posledných 24 hodín prudko stúpol a naznačuje, že korekcia z predošlých dní je už minulosťou. The post Bitcoin opäť výrazne rastie, stúpol až o 8% Koniec korekcie? appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin posilňuje, keď v USA spia – Prečo stúpol o 150% Bitcoin Cash?

Bitcoin sa po predošlom poklese odrazil a za posledných 24 hodín posilnil o takmer 5%. K rastu sa prisali aj niektoré altcoiny. The post Bitcoin posilňuje, keď v USA spia – Prečo stúpol o 150% Bitcoin Cash? appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin vystrelil o 9% k $56 000 – Čo pomáha jeho rastu?

Najznámejšia kryptomena Bitcoin (BTC) za posledný deň stúpol o približne 9% a aktuálne sa obchoduje za takmer $56 000. Jeho dominancia na trhu stúpla už na 49,3% celkovej kapitalizácie kryptomien a od historických maxím $69 000 ho delí už len 19%. Dvojku

prejsť na článok

Retail Bitcoin nezaujíma Vidíme dočasný koniec cenového rastu?

Na kryptomenovom trhu sme boli v stredu svedkami mierneho poklesu. Clková trhová kapitalizácia kryptomien klesla o 2,75% na hodnotu približne 1,90 bilióna USD, pričom dominancia Bitcoinu (BTC), ktorý mierne oslabil pod cenu $51 000, stúpla o ďalších o 0,2

prejsť na článok

Kryptomeny sú plné podvodov – Tento typ naberá na sile!

Rastúca komplexnosť phishingových útokov vyvoláva vo svete kryptomien obavy. Straty investorov narastajú exponenciálne. The post Kryptomeny sú plné podvodov – Tento typ naberá na sile! appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok