Bitcoin posilňuje, keď v USA spia – Prečo stúpol o 150% Bitcoin Cash?

Bitcoin sa po predošlom poklese odrazil a za posledných 24 hodín posilnil o takmer 5%. K rastu sa prisali aj niektoré altcoiny. The post Bitcoin posilňuje, keď v USA spia – Prečo stúpol o 150% Bitcoin Cash? appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin opäť výrazne rastie, stúpol až o 8% Koniec korekcie?

Bitcoin za posledných 24 hodín prudko stúpol a naznačuje, že korekcia z predošlých dní je už minulosťou. The post Bitcoin opäť výrazne rastie, stúpol až o 8% Koniec korekcie? appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin naberá na sile – Za posledný deň výrazne stúpol

Bitcoin (BTC) z nedele na pondelok výrazne posilnil. Ide o záver korekcie spred niekoľkých dní, kedy padol až k cene $61 000? The post Bitcoin naberá na sile – Za posledný deň výrazne stúpol appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Záujem o Bitcoin ETF sa spomalil – Bitcoin mieri k $70 000

Bitcoin sa po štvrtkovom prepade ceny začal v piatok opäť približovať cene $70 000. ETF na BTC však mali pomalší záver týždňa. The post Záujem o Bitcoin ETF sa spomalil – Bitcoin mieri k $70 000 appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin čaká na väčší pohyb Bitcoin ETF mali za sebou vydarený deň

Bitcoin sa obchoduje naďalej okolo úrovne 70 tisíc dolárov. Ostro sledované ETF majú za sebou kladný deň. The post Bitcoin čaká na väčší pohyb Bitcoin ETF mali za sebou vydarený deň appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin vystrelil o 9% k $56 000 – Čo pomáha jeho rastu?

Najznámejšia kryptomena Bitcoin (BTC) za posledný deň stúpol o približne 9% a aktuálne sa obchoduje za takmer $56 000. Jeho dominancia na trhu stúpla už na 49,3% celkovej kapitalizácie kryptomien a od historických maxím $69 000 ho delí už len 19%. Dvojku

prejsť na článok