Bitcoin a soukromí

Kedy: 16.2.2023 18:00 Kde: Café Práh, Vaňkovka Dbáte na své soukromí? Víte, co je blockchainová analýza? Lze odkrýt identitu uživatelů Bitcoinové sítě? Dá se používat Bitcoin anonymně? Přijďte na prezentaci a debatu! V ⚡️LN tombole na vás čeká nejen Trezor Model T od invity.io! The post Bitcoin a soukromí first appeared on BitcoinInfo.

prejsť na článok

Záujem o Bitcoin ETF sa spomalil – Bitcoin mieri k $70 000

Bitcoin sa po štvrtkovom prepade ceny začal v piatok opäť približovať cene $70 000. ETF na BTC však mali pomalší záver týždňa. The post Záujem o Bitcoin ETF sa spomalil – Bitcoin mieri k $70 000 appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin posilňuje, keď v USA spia – Prečo stúpol o 150% Bitcoin Cash?

Bitcoin sa po predošlom poklese odrazil a za posledných 24 hodín posilnil o takmer 5%. K rastu sa prisali aj niektoré altcoiny. The post Bitcoin posilňuje, keď v USA spia – Prečo stúpol o 150% Bitcoin Cash? appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin čaká na väčší pohyb Bitcoin ETF mali za sebou vydarený deň

Bitcoin sa obchoduje naďalej okolo úrovne 70 tisíc dolárov. Ostro sledované ETF majú za sebou kladný deň. The post Bitcoin čaká na väčší pohyb Bitcoin ETF mali za sebou vydarený deň appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin nad $1 000 000 ide len o konzervatívny odhad, tvrdí Woodová

Generálna riaditeľka spoločnosti ARK Invest, ktorá stojí za jedným z vydaných Bitcoin ETF v USA, Cathie Woodová, sa 7. marca zúčastnila rozhovoru pre New Zealand Herald. Uviedla v ňom, že Bitcoin (BTC) dosiahne hodnotu 1 milión USD ešte pred koncom tohto

prejsť na článok

Bitcoin už vytvoril historické maximum voči euru – kedy padne dolár?

Najhodnotnejšia kryptomena Bitcoin (BTC) vstúpila do nového obchodného týždňa ďalším prudkým rastom. Od ATH delí Bitcoin krôčik. The post Bitcoin už vytvoril historické maximum voči euru – kedy padne dolár? appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok