Best practices pri plánovaní marketingovej kampane v online

Poznáte ten pocit, keď vo vašej hlave zrazu vznikne úžasný nápad, ako by ste mohli podporiť svoje podnikanie, odpromovať svoj produkt, alebo zvýšiť povedomie onbsp The post Best practices pri plánovaní marketingovej kampane v online appeared first on Digiko.

prejsť na článok

Skóre optimalizácie

Skóre optimalizácie pre obsahovú kampaň Google Skóre optimalizácie a odporúčania vám pomôžu uprednostniť najúčinnejšie akcie na zlepšenie výkonnosti účtu. Inzerenti, ktorí zvýšili skóre optimalizácie na úrovni účtu o 10 bodov, zaznamenali priemerný nár

prejsť na článok

Vitajte

Ak hľadáte partnera, ktorý nakopne váš biznis v online svete, ste tu správne. Milujeme výzvy, milujeme marketing, milujeme svoju prácu. Aj preto ku každému klientovi pristupujeme individuálne, kreatívne a s nasadením.

prejsť na článok

Adwords jednoducho funguje

Reklama na Adwordse jednoducho funguje. V poslednej dobe nám pravidelne pribúdajú klienti, ktorí majú záujem o tento druh efektívnej online reklamy. Ide predovšetkým o textové inzeráty, ktoré sa zobrazujú pri výsledkoch vyhľadávania na Google. Reklama sa

prejsť na článok

Performance Max kampane čo to je a prečo ich potrebujete

Umelá inteligencia sa pomaly ale isto dostáva do nášho každodenného života. O to viac to platí vosvete internetu. Dôkazom sú aj Google Performance Max kampane, ktoré v OWICREATIVE častovyužívame na podporu cieľov našich klientov.

prejsť na článok

Čo je to online marketing a prečo byť online nielen počas korona krízy?

Vsúčasnej dobe sa spojmom online marketing stretávame takmer na každom rohu. To že ide omarketing na internete je väčšine známe. Čo všetko však z The post Čo je to online marketing a prečo byť online nielen počas korona krízy? appeared first on Digiko.

prejsť na článok