Barbecue omáčka na kozie fašírky a pečené kozie rebierka

Print Barbecue omáčka na kozie fašírky a pečené kozie rebierka Prep Time 20 minutes minutesCook Time 20 minutes minutes Ingredients½pohárcibuľa(veľmi najemno nasekaná)1strúčikcesnak(prelisovaný)1PLomasta(výpek z mäsa)½pohárvoda1PLWorcesterská omáčka½pohárcitrónová šťava2PLhnedý cukor1pohárchilli omáčkasoľ(podľa chuti)tymián(podľa chuti)oregáno(podľa chuti)horčica(podľa chuti)feferónky(podľa chuti) InstructionsVo vačšom hrnci na oleji opečieme cibuľu s cesnakomPridáme všetký prísady a 20 min. podusímeVšetko dôkladne rozmixujeme ponorným mixérom NotesVyžaduje sa:  Ponorný mixér

prejsť na článok

7 nových receptov do nášho receptára

Vážení zákazníci.Keďže nám už jaro klope na dvere a blíži sa i obdobie veľkonočných sviatkov, rozhodli sme sa k tejto príležitosti obohatiť náš receptár o nové recepty. Veríme, že si zvolíte ten ktorý Vám bude najviac vyhovovať a dúfame, že Vám bude chuti

prejsť na článok

Fašírky s kozľacím a šampiňónov

Print Fašírky s kozľacím a šampiňónov Prep Time 1 hour hourCook Time 45 minutes minutes Servings 4 Ingredients500gmleté kozľacie mäso250gšampiňóny1ksveka(prípadne rožky)2ksvajce1kscibuľa(väčšia)1ČLoregáno(alebo majorán)1ČLmleté čierne korenie

prejsť na článok

Pečené kozľacie rebrá na víne

Print Pečené kozľacie rebrá na víne Prep Time 1 day dayCook Time 1 hour hour 30 minutes minutes Servings 4 Ingredients1kgkozľacie rebrá1cesnak(podľa chuti)soľtrstinový cukor(podľa chuti)tymián(podľa chuti)Ingrediencie na nálevčervené víno(pod

prejsť na článok

O kozom mlieku

Popis Kozie mlieko je považované za jedno z najkvalitnejších a zdraviu najviac prospešných typov mliek najmä pre jeho obsah mikro a makro nutrientov. Dobrým podielom bielkovín, tukov, uhľohydrátov a nízkym alergénnym potenciálom je

prejsť na článok

BBQ OMÁČKA / JEMNE PIKANTNÁ /

Tento rýchly recept na sladkastú domácu BBQ omáčku ocení snáď každý, kto rád griluje. Je taká chutná, že si po nej budete oblizovať všetky prsty. Perfektne sa hodí k rebierkam, údenému hovädziemu, trhanému mäsu či dokonca k grilovaným kuracím stehienkam.

prejsť na článok