Ázij­ské bis­tro ENAK v srd­ci Trna­vy pri­ná­ša čerstvý vie­tor do slo­ven­skej gas­tro­nó­mie

Kam za naozaj auten­tic­kou a chut­nou “ázi­ou”? No pred­sa do Trna­vy, kde síd­li štý­lo­vé ENAK bis­tro & res­tau­rant. Prečítajte si čo o nás napísali v renomovanom portáli STARTITUP.SK Príspevok Ázij­ské bis­tro ENAK v srd­ci Trna­vy pri­ná­ša čerstvý vie­tor do slo­ven­skej gas­tro­nó­mie zobrazený najskôr ENAK bistro & restaurant.

prejsť na článok

Návšteva blogera v Enaku

Známy bloger a cestovateľ zatúžil po exotickom jedle, ktoré si na cestách po juhovýchodnej Ázii veľmi obľúbil. Pri návšteve Trnavy tak zavítal aj k nám do Enak bistra a reštaurácie. Viac o jeho gurmánskom pôžitku sa dočítate na blogu: Kde sa najesť v Trna

prejsť na článok

Kúsok Thajska v Trnave káva Panghkon

Nová káva Phangkton v Enak bistro & restaurant Do nášho bistra a reštaurácie Enak sme pre vás priniesli kúsok Thajska, ktorý sa priamo k nám do Trnavy dostáva v podobe kávy. Pre lepšiu predstavu o pôvode a výnimočnosti tejto kávy zvanej Pangkhon (podľ

prejsť na článok

Ahmad Alfandi Kuchár priamo z Indonézie

Volám sa Ahmad Alfandi. Mám 34 rokov a pochádzam z Indonézie. V ENAK-u som začal pracovať v júni tohto roku. K vareniu ma priviedla moja mama, ktorá pre nás varievala od samého detstva. Jej jedlo bolo vždy pripravované s láskou a chutilo fantasticky.

prejsť na článok

Exotické Thajsko plné vôní a chutí

Uplynulé dni sme rozhodli vycestovať do ďalekých krajín. Do krajín plných exotických chutí, z ktorých čerpáme našu najväčšiu inšpiráciu. Rozhodli sme sa tak, aby sme vám priniesli nové jedlá, ktoré máte možnosť vyskúšať aj v podobe denných špeciálov. Navš

prejsť na článok

Božsky sladké a stále zdravé

Raw dezerty od Ivet raw & vegan food V našom bistre a reštaurácii Enak sme od februára tohto roku zaviedli novinku raw dezerty od Ivet. Keďže sú už neoddeliteľnou súčasťou našej ponuky, dovoľte, aby sme vám tieto dezerty a ich stvoriteľa v krátkosti

prejsť na článok