Predstavujem Vám domáci ananásový čaj, príjemnú zmes tropického ovocia a korenia, ktorá premieňa skromné ananásové šupky na pikantné, aromatické majstrovské dielo. S teplým objatím klinčekov, citrusovou sviežosťou citróna, jemným nádychom zázvoru a upokojujúcim pôvabom škorice je táto čajová zmes neodolateľné kúzlo ako žiadne iné.
Jednoduchý recept na jemné pizza bochníky, pripravené z magickej zmesi múky, droždia, vody a soli. Celé kúzlo týchto mini pizza chlebov je ukončené veľkorysou infúziou olivového oleja a cesnaku, ktoré zaistia že každé sústo bude neodolateľne jemné a chutn
prejsť na článokZemiak je náš druhý chlieb, vo väčšine domácností sa konzumuje takmer denne. S tým spojené šúpanie surových zemiakov produkuje hromadu odpadu v podobe šupiek. Málokto pritom vie, že značná časť týchto zemiakových šupiek sa dá použiť na opätovnú zemiakovú
prejsť na článokNOVINKA Sladký rumový likér z trstinového destilátu, karamelu a macerátu hrozienok Sultana. Nezameniteľnú lahodnú chuť obohacujú tóny koňaku a vanilky. Rumový likér Platonico Elixir 34%RECEPTÚRA A KVALITA Trstinový destilát je dovážaný z Karibiku a expert
prejsť na článokČaj definujeme ako teplý nápoj, ktorý sa pripravuje zalievaním sušených čajových listov horúcou vodou. Tieto listy pochádzajú z rastliny s názvom Camellia sinensis. Existuje viacero druhov čaju, vrátane čierneho čaju, zeleného čaju, oolongu, bieleho čaju
prejsť na článokJeseň už vystriedala leto a šefkuchár v Hoteli Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach p. Vladimír Lokšík zostavil pre vás neodolateľné jesenné menu. Hlavnú rolu si v ňom tentokrát "zahrali" kačacie prsia s malinovou omáčkou a zemiakovou roládou s ...
prejsť na článok