Adwords jednoducho funguje

Reklama na Adwordse jednoducho funguje. V poslednej dobe nám pravidelne pribúdajú klienti, ktorí majú záujem o tento druh efektívnej online reklamy. Ide predovšetkým o textové inzeráty, ktoré sa zobrazujú pri výsledkoch vyhľadávania na Google. Reklama sa zobrazuje v závislosti od vyhľadávaného obsahu. Zobrazujú sa len tie veci, ktoré sú relevantné preto sa nazýva aj kontextová reklama. Zároveň, ako inzerent, platíte len za tie inzeráty, na ktoré bolo kliknuté teda pay per click (ppc). Dôvody sú prosté: rozpočet máte plne pod kontrolou a dá sa meniť za behu reklamu adresujete na správnu skupinu na tých, pre koho je Vaša ponuka zaujímavá nulové riziko chybnej investície žiadne pochybné registrácie v katalógoch, kde Vám nič negarantujú, iba cenu Čo ponúkame: vytvorenie novej kampane prípadne úpravu a zlepšenie existujúcej kampane dôkladnú analýzu kľúčových slov a obsahu copywriting a vytvorenie kvalitných inzerátov reklamu, ktorá bude fungovať Ozvite sa nám a dáme to dokopy!

prejsť na článok

Google Ads reklama (Adwords) ako získať kredit zadarmo

Zistite ako získať kupón na kredit až 120€ zadarmo a za akých okolností ho môžete uplatniť. The post Google Ads reklama (Adwords) ako získať kredit zadarmo appeared first on MojaWebstranka.sk.

prejsť na článok

Bezplatný nástroj pre kľúčové slová Google Adwords

Ide o veľmi jednoduchý nástroj, ktorý pomáha kombinovať sady kľúčových slov a vytvárať frázy, ktoré môžete skopírovať a vložiť do svojich kampaní Google Adwords. Je určený pre Google Adwords, ale môže byť užitočný aj pre iné reklamné systémy založené na k

prejsť na článok

7 superschopností merino vlny: v čom sa ukrýva jej sila?

Merino vlna je základ všetkých našich kúskov. Prečo? Jednoducho preto, že je skvelá a pri dobrodružstvách v prírode, na cestách aj v meste funguje presne tak, ako potrebuješ. Podrží ťa za všetkých podmienok a tak ťa nič neobmedzuje pri tvojich zážitkoch.

prejsť na článok

7 tipov na obsah, ktorý funguje: vyhľadávacie siete verzus sociálne siete

Ako tvoriť obsah tak, aby kopíroval potreby ľudí, využívajúcich vyhľadávače, čo funguje na sociálnych sieťach a ktoré veci viete použiť na oboch kanáloch? Prinášame vám niekoľko tipov, ako mať úspešný blog.

prejsť na článok

Why we advertise on brand search queries and you should too

5 PPC Case Studies Does it pay off? Isnt it a waste of money? Will it lure clicks away from organic search results? Over the years while working on large, market leader clients the same question arises eventually. Why should we bid on our brand name? We a

prejsť na článok