6 Klasických Drinkov do Jarného Počasia

Ako sa dni predlžujú a vzduch je teplejší je čas obnoviť svoje zručnosti v mixovaní koktailov. Máme pre vás 6 drinkov, ktoré sú chutné a neuberú vám na mužnosti. S našimi barmanským súpravami si ich môžete ľahko pripraviť aj doma a zaujať svojich priateľov zručnosťami v mixovaní. Týchto šesť nápojov, by ste mali iste zaradiť do svojho repertoára: Old Fashion je klasický a nadčasový nápoj, ktorý je vhodný na každé ročné obdobie. Na jeho prípravu budete potrebovať bourbon, bitter, cukor a kúsok pomaranča. V pohári zmiešajte cukor a bitter, pridajte trochu vody a zamiešajte. Potom pridajte bourbon a znovu zamiešajte. Nakoniec pridajte ľad a ozdobte pomarančovou kôrou. Nezabúdajte na bontón a štýl a drink si nalejte do pekného pohára s hrubým dnom. Whiskey Sour je jednoduchý a osviežujúci nápoj, ktorý je perfektný na jar. Na jeho prípravu budete potrebovať whiskey, citrónovú šťavu, cukor a čerešňu. V šejkri miešajte citrónovú šťavu a cukor, kým sa cukor nerozpustí. Potom pridajte whiskey a dobre pretrepte. Nalejte na ľad, alebo whisky stones a ozdobte čerešňou alebo pomarančom. Negroni je odvážny a horký nápoj, ktorý je vhodný na prechod zimy na jar. Na jeho prípravu budete potrebovať gin, Campari, sladký vermut a kúsok pomaranča. V pohári zmiešajte gin, Campari a sladký vermut, pridajte ľad a zamiešajte. Nakoniec pridajte pomarančový kúsok. Boulevardier je sofistikovaný a komplexný nápoj, ktorý je vhodný na tiché večeri doma. Na jeho prípravu budete potrebovať bourbon, Campari, sladký vermut a kúsok pomaranča. V pohári zmiešajte bourbon, Campari a sladký vermut, pridajte ľad a zamiešajte. Nakoniec pridajte kúsok pomaranča. Rusty Nail je silný a dymový nápoj, ktorý je ideálny na chladnejšie dni jari. Na jeho prípravu budete potrebovať škótsku whisky a Drambuie. Whisky a Drambuie zmiešajte v pohári, pridajte ľad a premiešajte. Ozdobte citrónovou šupkou. Manhattan je klasický a sofistikovaný nápoj, ktorý sa hodí na akúkoľvek príležitosť. Na jeho prípravu budete potrebovať bourbon, sladký vermut a bitter. Bourbon, sladký vermut a bitter zmiešajte v pohári, pridajte ľad a premiešajte. Na záver ozdobte čiernou olivou. S týmito šiestimi mužnými kokteilmi v arzenáli budete pripravení ohromiť svojich priateľov a rodinu v tento jarný čas. Vďaka našim barmanským sadám na koktaily si poľahky pripravíte tieto nápoje doma a perfektne natrénujete vaše mixologické zručností. Vďaka stojanu, majú všetky nástroje svoje miesto a krásne sa hodia aj ako doplnok kuchyne či domáceho baru. Na zdravie! Príspevok 6 Klasických Drinkov do Jarného Počasia zobrazený najskôr PravýMuž.sk.

prejsť na článok

Napadla aj Vás výmena kotla počas JARNÉHO UPRATOVANIA?

Počas tejto doby, kedy u nás začala vládnuť pandémia koronavírusu, viacero ľudí strávi, možno nútene oveľa viac času doma. Tento čas si snažíme doma spestriť rôznymi aktivitami a na druhej... The post Napadla aj Vás výmena kotla počas JARNÉHO UPRATOVANIA?

prejsť na článok

Od: martina

Pozrite sa na predpovwed pocasia Zima Slovensko 2017/2018 http://spravy.pozri.sk/clanok/aka-bude-zima-na-prelome-rokov-2017-2018/1153406 Dlhodobé modely pre predpoveď počasia ukazujú, že tohtoročná zima 2017/18 bude pravdepodobne miernejšia. Pred

prejsť na článok

Elektrické ohradníky ako špeciálny tip pre chovateľov

Elektrické ohradníky sú modernou alternatívou klasických plotov. Pre aké zvieratá sú vhodné, a aké majú výhody?

prejsť na článok

Mini kravičky ako alternatíva klasického chovu kráv

Zvažujete chovať kravu, ale zdá sa vám že ide o príliš veľké :) a teda mimoriadne náročné hospodárske zviera? Nemýlite sa — našťastie však okrem klasických “veľkých” kráv existujú aj malé plemená, dosahujúce len polovičnú alebo tretinovú veľkosť a hmotnos

prejsť na článok

V Rajeckých Tepliciach sa už nielen kúpu, ale aj pijú vodu z liečivého prameňa

Kúpele Rajecké Teplice zaviedli od apríla 2014 pre svojich klientov novinku - pitné kúry. Popri doterajšom blahodarnom pôsobení termálnej prírodnej liečivej vody zvonku, prostredníctvom  klasických kúpacích procedúr, tak pribudla aj forma vnútor...

prejsť na článok