Výhody fermentovaných potravín

Kefir.Sk stránka o vodnom a mliečnom kefíre. O procese fermentácie sme na našej stránke už písali. Preto je dobré spomenúť aj niektoré hlavne benefity takýchto potravín. Medzi niektoré výhody jedenia takýcht potravín patrí: Probiotiká a mikroflóra v [] Článok Výhody fermentovaných potravín bol uverejnený Kefir.

prejsť na článok

Rozhovor s Najobľúbenejšou výrobkyňou potravín 2017 z Farmy Tuška

Výherkyňou súťaže v kategórii Najobľúbenejší výrobca potravín 2017 sa stala pani Marta Tužinská, majiteľka rodinnej farmy Tuška zaoberajúcej sa predajom z dvora. V rozhovore nám odpovedala na otázky týkajúce sa farmy a výroby potravín na nej.

prejsť na článok

40 zázračných potravín od A po Z

Ste si istí, že vám a vašim deťom nechýba v strave nič podstatné? Porovnajte si svoj jedálniček s našim zoznamom zázračných potravín – najsilnejších bojovníkov za vaše zdravie a vitalitu.

prejsť na článok

Účinky potravín

Každá potravina, ktorú zjeme, má svoje účinky a priamo vplýva na naše fyzické aj psychické zdravie. V článku Vám prinášame účinky niektorých pravidelne využívaných potravín.

prejsť na článok

Je zloženie potravín to isté ako nutričné hodnoty?

K napísaniu tohto článku ma inšpirovali rozhovory so známymi o potravinách, kedy som zistila, že sa s dotyčnými nerozprávame o tom istom. Ako hovorí jedno slovenské príslovie: ja o voze, oni o koze. Ja o zložení, oni o nutričných hodnotách a naopak. Tak s

prejsť na článok

Producenti poctivých potravín sa nezaobídu bez odborných informácií

Portál www.poctivepotraviny.sk má ambíciu byť nápomocný predajcom poľnohospodárskych produktov pri získavaní nových zákazníkov a čitateľom pri orientácii v ponuke predajcov domácich potravín. V rámci sortimentu, uvedeného na tomto portáli, nachádzame mli

prejsť na článok