Trinity Zero: návod na prípravu kávy

Viete si predstaviť kávovar, ktorý sa vám zmestí do vrecka? Vy nie? Potom čítajte ďalej. Dnes sa pozrieme na vreckový kávovar Trinity Zero a na to, ako v ňom pripraviť kávu.

prejsť na článok

KÁVOVLOG #27: Test prenosného kávovaru Trinity Zero

Nedávno nám do oka padla zaujímavá pomôcka na prípravu kávy, "kávovar do vrecka" Trinity Zero. Rozhodli sme sa ju teda vyskúšať. Pozrite sa, ako funguje, čo dokáže a či sa ju oplatí kúpiť.

prejsť na článok

Príprava studeného nápoja z pohľadu odborníka

Väčšinou sa stretávate s prípravou kávy pomocou horúcej vody. Na prípravu studenej kávy však potrebujete len studenú vodu. Ako celý proces extrakcie kávy za studena prebieha?

prejsť na článok

Prečo je dobré pomaly nalievať kávu do drippera

Pravdepodobne ste už čítali veľa návodov na prípravu kávy v ikonickom vé šesťdesiat . Jedna z vecí, ktorá sa v nich často opakuje, je dôležitosť pomalého nalievania kávy. Viete, prečo je to pri tomto type prípravy kávy také dôležité? Pripomeňme si to.

prejsť na článok

SLAYER + NOVINKY Z KÁVA - ČAJ - ČOKOLÁDA 2017

Koncom Novembra sa v Bratislave (nákupné centrum Bory Mall), uskutočnila výstava Káva Čaj Čokoláda. Celkovo 4. ročník z toho druhý krát v tomto shoppingu. Z nášho pohľadu úspešná a príjemná vystava, kde sme predstavili naše novinky vrátane slovenskej vere

prejsť na článok

Praženie kávy

Po prvé, čo je praženie kávy? Praženie kávy je proces zahrievania a praženia kávových zŕn na ideálnu teplotu pre daný typ kávy. Tento proces prvýkrát zaznamenali v 16. storočí Arabi. Prvé veľké komerčné pražiarne však boli pozorované až koncom 19. a začia

prejsť na článok