KÁVOVLOG #27: Test prenosného kávovaru Trinity Zero

Nedávno nám do oka padla zaujímavá pomôcka na prípravu kávy, "kávovar do vrecka" Trinity Zero. Rozhodli sme sa ju teda vyskúšať. Pozrite sa, ako funguje, čo dokáže a či sa ju oplatí kúpiť.

prejsť na článok

Trinity Zero: návod na prípravu kávy

Viete si predstaviť kávovar, ktorý sa vám zmestí do vrecka? Vy nie? Potom čítajte ďalej. Dnes sa pozrieme na vreckový kávovar Trinity Zero a na to, ako v ňom pripraviť kávu.

prejsť na článok

SLAYER + NOVINKY Z KÁVA - ČAJ - ČOKOLÁDA 2017

Koncom Novembra sa v Bratislave (nákupné centrum Bory Mall), uskutočnila výstava Káva Čaj Čokoláda. Celkovo 4. ročník z toho druhý krát v tomto shoppingu. Z nášho pohľadu úspešná a príjemná vystava, kde sme predstavili naše novinky vrátane slovenskej vere

prejsť na článok

KÁVOVLOG #25: Základy latte artu (2) Medvedík

Séria videí o kreslení obrázkov pomocou mliečnej peny pokračuje. Tento krát sa spolu s nami naučíte kresliť do šálky kávy milého medvedíka. Trúfnete si?

prejsť na článok

KÁVOVLOG #28: Recept na bezvaječné Tiramisu

Jeden z najpopulárnejších dezertov na svete netreba azda nikomu predstavovať. Poďte si spolu s nami pripraviť obľúbenú variantu Tiramisu, bez použitia surových vajíčok. Zvládnete to za pár minút.

prejsť na článok

KÁVOVLOG #26: Čo sú stupne praženia kávy aako vplývajú na chuť

Light, Medium, či Dark roast? Čo znamenajú tieto termíny a prečo ich pražiari uvádzajú do popisov káv? Ide o pomenovanie stupňov praženia kávy, ktoré výrazne ovplyvňujú jej chuť.

prejsť na článok