Po prvé, čo je praženie kávy? Praženie kávy je proces zahrievania a praženia kávových zŕn na ideálnu teplotu pre daný typ kávy. Tento proces prvýkrát zaznamenali v 16. storočí Arabi. Prvé veľké komerčné pražiarne však boli pozorované až koncom 19. a začiatkom 20. storočia. Pražiar alebo obsluha pražičky musí mať úplnú kontrolu nad premennými pri Zdroj
Pražička 15Kg [Pozrite si galériu obrázkov na gcorp.sk] Pražička 15Kg Profesionálna pražička kávy s jednoduchou obsluhou a nízkymi prevádzkovými nákladmi. Pražička je konštruovaná pre nepretržité praženie. Kapacitu je možné dimenzovať podľa požiadav
prejsť na článokPremýšľali ste niekedy odkiaľ pochádza káva, jej praženie a konzumácia? História kávy je nepresná, ale toto ovocie bolo prvýkrát pražené v Perzii. Arabi si udržali monopol na tento produkt až do 16. storočia. Ale od roku 1615 sa na európskom kontinente za
prejsť na článokPraženie kávy transformuje chemické a fyzikálne vlastnosti zelených kávových zŕn na pražené kávové výrobky. Proces praženia vytvára charakteristickú chuť kávy tým, že spôsobuje zmenu chuti zelených kávových zŕn. Nepražené zrná obsahujú podobné, ak nie vyš
prejsť na článokaké sú stupne praženia kávy? Aj keď by sa mohlo zdať, že praženie kávy je jednoduchou záležitosťou, tento proces si vyžaduje precíznosť zabezpečujúcu výslednú kvalitu kávy, pretože aj tie najlepšie kávové bôby sa môžu stať nepoužiteľné. • Prechod
prejsť na článokPražička 2.5 Kg [Pozrite si galériu obrázkov na gcorp.sk] Pražička 2.5 Kg Profesionálna pražička kávy s jednoduchou obsluhou a nízkymi prevádzkovými nákladmi. Pražička je konštruovaná pre nepretržité praženie. Maximálna kapacita cyklu je 2,5Kg. Kap
prejsť na článok