Príprava studeného nápoja z pohľadu odborníka

Väčšinou sa stretávate s prípravou kávy pomocou horúcej vody. Na prípravu studenej kávy však potrebujete len studenú vodu. Ako celý proces extrakcie kávy za studena prebieha?

prejsť na článok

Príprava na obnovu bytového domu

Príprava na obnovu bytového domu Na začiatok niekoľko dôvodov prečo sa pustiť do komplexnej obnovy a zateplenia bytového domu Predpokladaná projektová životnosť panelových bytových domov je cca 80 rokov. Zanedbávaná pravidelná údržba technického zariaden

prejsť na článok

Rekonštrukcia alebo novostavba

K rekonštrukcii je potrebné pristupovať z dvoch uhlov pohľadu – z objektívneho / ekonomického a zo subjektívneho pohľadu. Závisí to od prípadu k prípadu... The post Rekonštrukcia alebo novostavba appeared first on Stavba a bývanie.

prejsť na článok

Príprava čaju v kanvici Moka

Ak ste si ešte nepripravovali čaj v kanvici Moka, prichádzate o skvelý zážitok. Nielenže výsledky budú rovnako dobré, ale ušetríte aj peniaze, miesto na kuchynskej linke a čas. V skutočnosti je príprava čaju v kanvici Moka veľmi jednoduchá.

prejsť na článok

Príprava kávy Bombardino, viedenskej a alžírskej kávy pomocou kanvice Bialetti Moka

Aj keď naše kávové recepty vyžadujú espresso, Moka kanvica túto prácu zvládne. Káva Moka je veľmi podobná espressu a jej príprava je oveľa jednoduchšia. A ak vlastníte kanvicu Bialetti, máte čiastočne smolu.

prejsť na článok

Príprava showroomu v Dubaji

Vuplynulom mesiaci sme navštívili Dubaj. Vyhodnotili sme, že práve Dubaj je tým najvhodnejším miestom na otvorenie showroomu snašimi luxusnými šperkami Soloom Jewels, nakoľko sa tam nachádza veľmi bonitná klientela. Klientela v Dubaji V Soloom sa zameriav

prejsť na článok