Tajomstvá vesmíru

Naša Zem je guľatá, Slniečkom je zaliata. V noci zase Mesiac svieti, vidíme aj krásne hviezdy. Hviezdy, to sú slniečka, na nebi ako zrniečka.

prejsť na článok

Prestaňte už písať o sebe. Nie ste stredom vesmíru

Geocentrizmus, heliocentrizmus, egocentrizmus. Už dávno vieme, že stredom vesmíru nie je naša Zem a ani Slnko. Zostáva vyvrátiť poslednú spomínanú teóriu, teda že stredom vesmíru vášho potenciálneho zákazníka ste vy a vaše produkty či služby.

prejsť na článok

Moderovaná adorácia v sobotu 1. apríla

Čas Veľkonočných sviatkov sa blíži. Už čoskoro si budeme pripomínať tajomstvá poslednej večere, umučenia a smrti Pána ako aj tajomstvá Veľkonočnej vigílie či Veľkonočného rána. 40 dní sa pripravujeme na toto slávenie. Stihol si sa počas týchto dní aspoň n

prejsť na článok

Tajomstvá úspešného BIO chovu moriek

Plánujete chov moriek, chováte morky alebo ich len nakupujete od farmára? Potom sú nasledovné informácie určené priamo pre vás.

prejsť na článok

Vplyv Mesiaca na naše zdravie aj záhradu

My a náš svet sme neoddeliteľnou súčasťou celého komplexného vesmíru. Preto napríklad fázy Mesiaca ovplyvňujú naše zdravie, a pôsobia tiež na rastliny v našich záhradách.

prejsť na článok

Další potvrzení spíkři, AI ve vesmíru a Devops o kterém se neučí!

Našimi dalšími potvrzenými spíkry jsou Rado Pitoňák ze Zaitra a Adam Hamšík z Labyrinth Labs. Chceš vědět, jak se pozorují lýkožrouti, co tě ve škole nenaučí o DevOps a jak se využívá AI ve vesmíru? Kup si lístek. A když se dočteš na závěr článku, získaš

prejsť na článok