Prestaňte už písať o sebe. Nie ste stredom vesmíru

Geocentrizmus, heliocentrizmus, egocentrizmus. Už dávno vieme, že stredom vesmíru nie je naša Zem a ani Slnko. Zostáva vyvrátiť poslednú spomínanú teóriu, teda že stredom vesmíru vášho potenciálneho zákazníka ste vy a vaše produkty či služby.

prejsť na článok

7-minútový návod, ako písať články

Chcete začať písať články pre firemný blog alebo web, no neviete, ako začať? Napísal som pre vás krátky ucelený návod, v ktorom som zhrnul 6 najdôležitejších pravidiel. Sľubujem, že ho prečítate za 7 min, odstopoval som to.

prejsť na článok

111 tipov, ako lepšie písať. Tip 1: medzery v číslach

Sú situácie, kedy sa v číslach medzery písať musia, kedy sa môžu a kedy, naopak, nemôžu.

prejsť na článok

Tajomstvá vesmíru

Naša Zem je guľatá, Slniečkom je zaliata. V noci zase Mesiac svieti, vidíme aj krásne hviezdy. Hviezdy, to sú slniečka, na nebi ako zrniečka.

prejsť na článok

Vplyv Mesiaca na naše zdravie aj záhradu

My a náš svet sme neoddeliteľnou súčasťou celého komplexného vesmíru. Preto napríklad fázy Mesiaca ovplyvňujú naše zdravie, a pôsobia tiež na rastliny v našich záhradách.

prejsť na článok

PRESTAŇTE FAJČIŤ-ZAČNITE SI UŽÍVAŤ A NEPRIBERTE PRI TOM NA VÁHE

Ešte stále Vám chutí cigareta? Zamýšľali ste sa už niekedy nad tým, aké by to bolo, keby sa cigarety zo dňa na deň stali vašou minulosťou?  Chcete sa s tou pliagou nadobro rozlúčiť? Aj by ste chceli, keby nebolo to večné ale, však mám pravdu ? Tak naozaj

prejsť na článok