Vplyv Mesiaca na naše zdravie aj záhradu

My a náš svet sme neoddeliteľnou súčasťou celého komplexného vesmíru. Preto napríklad fázy Mesiaca ovplyvňujú naše zdravie, a pôsobia tiež na rastliny v našich záhradách.

prejsť na článok

Jarné tipy pre krásnu zeleninovú záhradu

Každý kto má vlastnú záhradu vie, že sa jej musí venovať. Prinášame vám pár tipov, ktoré vám ušetria čas aj námahu a vaša záhrada bude rovnako krásna.

prejsť na článok

Aký vplyv má čaj na naše zdravie? Otázky a odpovede

Dokáže čaj znižujú riziko rakoviny a srdcovocievnych chorôb? Vedecký výskum ukázal, že niektoré zložky čaju môžu mať prospešné účinky na zdravie a môžu byť spojené so zníženým rizikom vzniku niektorých chorôb, vrátane rakoviny a srdcovocievnych chorôb. Av

prejsť na článok

Vplyv kozmetiky na naše telo

Všímate si niekedy, čo sa nachádza na zadnej ... čítať viac The post Vplyv kozmetiky na naše telo first appeared on ionmagazin.

prejsť na článok

Čo na jeseň v záhrade nerobiť

Keďže sa na jeseň snažíme záhradu pred zimou čo najlepšie upratať, častokrát spravíme mnohé chyby, ktorými rastliny a záhradu viac poškodíme, ako jej pomôžeme. Akých chýb sa dopúšťame najčastejšie?

prejsť na článok

Tipy, ako pripraviť záhradu na jar

Jar sa nezadržateľne blíži a iste už mnohí z vás, záhradkárov, premýšľajú ako na ňu pripraviť svoju záhradu. Kým vypukne záhradkárska sezóna neminie vás úprava trávnikov, stromov, kríkov, ale ani hnojenie záhonov a príprava potrebného náradia. Tak ako zač

prejsť na článok