111 tipov, ako lepšie písať. Tip 1: medzery v číslach

Sú situácie, kedy sa v číslach medzery písať musia, kedy sa môžu a kedy, naopak, nemôžu.

prejsť na článok

5 tipov na zdravé raňajky

Ovsená kaša s ovocím Omeleta so zeleninou Celozrnný chlebík Vitamínový smoothie Vajíčka na rôzne spôsoby The post 5 tipov na zdravé raňajky first appeared on FreshStop. Príspevok 5 tipov na zdravé raňajky je zobrazený ako prvý na FreshStop.

prejsť na článok

7-minútový návod, ako písať články

Chcete začať písať články pre firemný blog alebo web, no neviete, ako začať? Napísal som pre vás krátky ucelený návod, v ktorom som zhrnul 6 najdôležitejších pravidiel. Sľubujem, že ho prečítate za 7 min, odstopoval som to.

prejsť na článok

12 tipov na pestovanie v skleníku a fóliovníku

Využívate pri pestovaní vlastný skleník alebo fóliovník, prípadne ho ešte len plánujete? Tak si prečítajte ako zvýšiť výnosy a lepšie využiť dostupný priestor na pestovanie rastlín.

prejsť na článok

8 tipov ako predávať handmade produkty

Radosť z vytvorenej vecičky je nazaplatenie. Ale čo keď existujú ľudia, ktorí si chcú vašu handmade ručne vyrobenú vec kúpiť? Máme pre vás zopár tipov.

prejsť na článok

Čo s ovocím a zeleninou – zmrazovanie

V minulom článku sme si povedali pár tipov, ako zavárať zdravšie, bez cukru. Dnes si na uchovávanie ovocia a zeleniny predstavíme iný spôsob – mrazenie. Lepšie ako zaváranie Mrazenie je obľúbenejšie hlavne z toho dôvodu, že si ovocie po mrazení ponecháv

prejsť na článok