Pražička 2.5Kg

Pražička 2.5 Kg [Pozrite si galériu obrázkov na gcorp.sk] Pražička 2.5 Kg Profesionálna pražička kávy s jednoduchou obsluhou a nízkymi prevádzkovými nákladmi. Pražička je konštruovaná pre nepretržité praženie. Maximálna kapacita cyklu je 2,5Kg. Kapacitu je možné dimenzovať podľa požiadaviek zákazníka. Pre bližšie informácie nás kontaktujte. Popis Voliteľné prvky PLC riadenie + display plná automatizácia cyklu / poloautomatické praženie odkamienkovač voliteľné farby, mosadzné a drevené prvky podstavec pod menšie pražičky Parametre 230V / 50Hz 2,8Kw Rozmery: Váha: 140Kg The post Pražička 2.5Kg first appeared on GCorp.The post Pražička 2.5Kg appeared first on GCorp.

prejsť na článok

Pražička kávy 15Kg

Pražička 15Kg [Pozrite si galériu obrázkov na gcorp.sk] Pražička 15Kg Profesionálna pražička kávy s jednoduchou obsluhou a nízkymi prevádzkovými nákladmi. Pražička je konštruovaná pre nepretržité praženie. Kapacitu je možné dimenzovať podľa požiadav

prejsť na článok

Pražička kávy: typy pražičiek

Viete, ako vyzerá stroj, na ktorom bola vaša káva pražená, a na akom princípe funguje? Dnes vám ukážeme, aké typy pražičiek existujú, aké sú ich výhody a nevýhody, a slovo dostane aj pražička kávy Spa Coffee.

prejsť na článok

Nová pražírna kávy konečně v provozu

Jelikož nám již naše malá pražička nestačila, pořídíli jsme o něco výkonnější stroj. Po pár dnech seřizování a dolaďování nastavení již běži přesně podle našich představ The post Nová pražírna kávy konečně v provozu appeared first on www.kava-porta.cz.

prejsť na článok

Naša pražiareň Mephisto coffee

Práca s kávou je naším poslaním už od roku 2010. Popri predaji rôznych značiek káv sme ale stále snívali o tom, že jedného dňa budeme pražiť kávu sami, podľa našich chuťových preferencií. S napĺňaním tohto sna sme začali v roku 2016, na cudzej pražičke, p

prejsť na článok