Kôprovú omáčku som naposledy jedla, myslím, na základnej škole a pri príprave som sa pristihla, že úplne neviem, ako má správne chutiť. Našťastie, všetko vyriešilo pridanie kôpru (nečakané), ktorý tam išiel až na samom konci. To ma zmiatlo no, chýbala mi tam jeho špecifická, jemne prenikavá chuť. Kôprovku som podávala s hovädzím vareným mäsom a domácou žemľovou knedľou. Ňom ňom. dali by ste si? tak si spravte » prísady: 500 ml mlieka1 šľahačková smotanaplátok masla1 citrón2 pl hladkej múkykôporcukorsoľ postup: Maslo si rozpustíme v menšom hrnci, pridáme múku a pripravíme si zápražku. Tú zalejeme mliekom a za stáleho miešania privedieme do varu. Pridáme šľahačkovú smotanu a ešte raz necháme prejsť varom. Dochutíme šťavou z jedného citróna, soľou a cukrom, zložíme z platničky a pridáme kôpor. Hodí sa čerstvý, ale rovnako dobre poslúži aj sušený. « rodinné foto s knedľami Dobrú chuť! The post kôprová omáčka appeared first on ňom ňom.
4.3/5 - (37 votes) Čas prípravy: 20 minút Počet porcií: pre 4 osoby Kôprová omáčka ako od babičky vám spolu s knedľou zaženie hlad a môžete si byť istí, že už iný recept neskúsite, pretože s týmto od chutnerecepty.sk si viete kôprovú omáčku
prejsť na článokV osolenej vode uvaríme zemiaky, po zmäknutí pridáme opraženú cibuľu na oleji a múke. Chvíľu povaríme pridáme korenie, soľ, vegetu a cukor. Zalejeme smotanou a ešte chvíľu povaríme. Ku...
prejsť na článokBrokolicová omáčka a kuracie mäsko- výborná chuť, ľahká príprava! Vyskúšajte náš nový recept! Brokolicová omáčka s kuracím mäsom Brokolicová omáčka s kuracím mäsom - výborná
Priatelia vinári,prichádza k ďalšiemu vrcholu tohtoročnej sezóny vínnych večerov! Navšívi nás Antoine Gimbert, brand ambassador vinárstva Château Leoville Las Cases.M E N UAmuse boucheTeľací brzlík, šalotka, žeruchaCrémant de BourgognePredjedloHovädzí tar
prejsť na článokChutney (čítaj čatný) je chutná sladko-kyslá omáčka. Môžeme ju jesť hneď, alebo uchovať sterilizovanú. Chutí ku grilovanému alebo pečenému mäsu. Príprava je jednoduchá.