História kaviarní Starbucks

Starbucks je jedným z najväčších reťazcov kaviarní na svete. Spoločnosť Starbucks a jej slávne nápoje vrátane Pumpkin Space Latte pozná asi každý, ale len málo ľudí pozná pozadie vzniku spoločnosti Starbucks.

prejsť na článok

História kaviarní

ako to všetko začalo? • Káva sa do Európy dostala až o niekoľko rokov neskôr ako čaj. Na počiatku šlo o veľmi drahú záležitosť. Z domov mešťanov sa vďaka služobníctvu dostala medzi prostých ľudí, ktorí ju považovali za liečivo, keďže sa dala kúpiť len

prejsť na článok

História kávy v Brazílii

Premýšľali ste niekedy odkiaľ pochádza káva, jej praženie a konzumácia? História kávy je nepresná, ale toto ovocie bolo prvýkrát pražené v Perzii. Arabi si udržali monopol na tento produkt až do 16. storočia. Ale od roku 1615 sa na európskom kontinente za

prejsť na článok

Rodičia na chate

V kaviarni sa mladík pozerá na dievčinu a vraví: - Slečna, vy sa na mňa tak pozeráte, akoby vám rodičia odišli na celý víkend na chatu.

prejsť na článok

Etiketa pri pití kávy v kaviarni

Dnes vám predstavím milovníka kávy pána Karla. Pánovi Karlovi sa kedysi darilo znepríjemňovať prácu personálu kaviarne. Pozrime sa na deväť vecí, ktoré pán Karl zvykol robiť, aby to spôsobil.

prejsť na článok

Čo je Babyccino?

Ale ako zabaviť dieťa, kým si vy vychutnávate cappuccino alebo dávku? Odpoveďou je babyccino! Každé dieťa sa rado hrá na dospelých. A vychutnať si babyccino v kaviarni môže byť zábavný spôsob, ako s vami stráviť chvíľu oddychu.

prejsť na článok