Ako spoznať pravú sójovú omáčku?

Sójová omáčka sa používa ako dochucovadlo jedál. Pravosť sójovej omáčky vieme zistiť aj podľa zloženia. Príspevok Ako spoznať pravú sójovú omáčku? je zobrazený ako prvý na www.pribehypotravin.sk.

prejsť na článok

Domáca sójová omáčka

Sójovú omáčku sa nedá nemilovať! Jej výnimočnou chuťou dotvára mnoho jedál. Bohužiaľ, nachádza sa v nej lepok a sója, čo neprospieva hlavne alergikom. Prinášame vám teda recept na domácu alternatívu, ktorá podľa nás chutí ešte lepšie ako „originál", no je

prejsť na článok

Zeleninové rolky z ryžového papiera

Milujem leto, ALE vonku je bezmála 50°C a povedzme si popravde 1) komu by sa v tom teple chcelo reálne variť? 2) chcelo by to niečo svieže, ale na šalát sa mi zvyšok stravníkov vykašle 3) treba minúť zeleninu, ale viď predch. bod 4) máme kvantum ryžového

prejsť na článok

Ako spoznať falošnú apostilu?

Len v Spojených štátoch sa ročne spracuje približne milión apostíl. S globalizáciou narastá počet ľudí, ktorí sa v zahraničí sťahujú, podnikajú v rôznych oblastiach, odchádzajú do dôchodku alebo žiadajú o adopciu detí. Práve tieto aktivity a dokumenty s n

prejsť na článok

Bolonské špagety

Bolonskú omáčku môžeme použiť na akékoľvek cestoviny ktoré máme radi. Môžeme ju uvariť aj deň dopredu a odložiť do chladničky, alebo zamraziť.

prejsť na článok

Pizza farmy

Čo si predstavíte, keď počujete slovné spojenie pizza farma? Pole plné tenkých chrumkavých kôrok cesta? Paradajkovú omáčku tečúcu v potôčiku k horizontu? Mozzarelové guličky rastúce v riadkoch? Alebo si poťukáte po čele a poviete: „To kto zase vymyslel?“

prejsť na článok