Ako spoznať falošnú apostilu?

Len v Spojených štátoch sa ročne spracuje približne milión apostíl. S globalizáciou narastá počet ľudí, ktorí sa v zahraničí sťahujú, podnikajú v rôznych oblastiach, odchádzajú do dôchodku alebo žiadajú o adopciu detí. Práve tieto aktivity a dokumenty s nimi súvisiace si vyžadujú apostilu. Keďže proces získania apostily je nákladný, priťahuje rôznych podvodníkov alebo ľudí, ktorí sa v tejto oblasti vôbec nevyznajú. Celý článok o falošnej apostille si môžete prečítať na denníku N > https://dennikn.sk/blog/1659665/ako-spoznat-falosnu-apostilu/ Príspevok Ako spoznať falošnú apostilu? zobrazený najskôr Apostila - Apostil - Apostille.

prejsť na článok

Čo je to apostil a kedy ho potrebujeme?

„Apostille“ je francúzske slovo a znamená overenie. 5.októbra 1961 sa mnoho krajín spojilo a vytvorilo zjednodušenú metódu overovania všeobecne uznaných dokumentov. Tieto krajiny podpísali Haagsky dohovor. Prijali formu dokumentu, označovanú ako apostil.

prejsť na článok

Apostila nemá dobu platnosti

Apostila má v sekcii č. 6 uvedený dátum vydania, avšak nedisponuje žiadnym dátumom platnosti, na ktorý sa často klienti pýtajú. Apostila vydaná Úradom pre zahraničie a Britské společenstvo národov má uvedený len dátum vydania. Jej pripojenie k dokumentu n

prejsť na článok

Meno prokurátora, ktorý inicioval odpočúvanie Kočnera vo väzbe a jeho reakcia

Podozrenie, že odpočúvanie malo falošnú zámienku vníma ako domnienku a nevyjadruje sa k nej.

prejsť na článok

Ako spoznať pravú sójovú omáčku?

Sójová omáčka sa používa ako dochucovadlo jedál. Pravosť sójovej omáčky vieme zistiť aj podľa zloženia. Príspevok Ako spoznať pravú sójovú omáčku? je zobrazený ako prvý na www.pribehypotravin.sk.

prejsť na článok

Rozširujete svoje podnikanie? Možno budete potrebovať apostilu

Ak sa vášmu podnikaniu darí, na rad možno príde úvaha o jeho rozšírení. To môže znamenať začiatok poskytovania služieb zahraničným firmám, alebo založenie firmy v Nemecku. Avšak nebude to tak jednoduché, ako by bola expanzia len v rámci domácej krajiny. J

prejsť na článok