Kompletné dodávky gastronomických zariadení | GASTROONLINE

Dodáme vám spoľahlivé a výkonné gastro zariadenia za výhodnú cenu. Návrh a projekt kuchyne pre hygienu a siete v cene. Konzultácie zdarma.

prejsť na web

Montáž a údržba digestorov v gastro prevádzke

Aby digestory plnili svoju funkciu a zabezpečovali príjemnú a hygienickú klímu v kuchyni, je potrebné dodržať niekoľko zásad pri ich montáži a následne údržbe: MONTÁŽ Pri montáži digestoru je nutné zohľadniť kapacitu, schopnosť a vhodnosť vzduchotechnick

prejsť na článok

Gastro vybavenie pre školské kuchyne

Pred časom schválená štátna dotácia na školské obedy spôsobila nemálo komplikácií starostom a zriaďovateľom škôl ale aj samotným školám a vedeniu školských jedální. Okrem administratívnej záťaže sa školy museli vysporiadať s náročnejšou logistikou a tiež

prejsť na článok

Výkonná fritéza

Na Slovensku takmer nenájdeme gastronomickú prevádzku, ktorá by nemala v kuchyni fritézu. Ak aj vaše menu obsahuje fritované jedlá, chcete fritovať jedlá rýchlejšie a predať ich viac, nechcete prichádzať o zákazníkov ich dlhým čakaním počas prevádzkovej 

prejsť na článok

Bežné typy digestorov do vašej prevádzky

1. prístenný digestor vhodný aj do prevádzok s nižším stropom  digestor sa smerom k stene zvažuje nadol, predná hrana môže zostať v požadovanej pracovnej výške cca 2 m cena digestora sa uvádza vrátane osvetlenia a bežných tukových filtrov, k tejto

prejsť na článok

Pred kúpou digestora (odsávača pár)

Ak prevádzkujete – alebo len rozmýšľate nad prevádzkou – malej či strednej reštaurácie, bistra, kaviarne, bufetu a pod., premyslite si prosím pred výberom vhodného digestora (či digestorov) nasledovné: Typ digestora – prístenný, či priestorový + dôležitý

prejsť na článok

Digestory – odsávače pár pre profesionálnu gastronómiu

Ak vám to okolnosti dovolia, venujte, prosím, vzduchotechnike patričnú pozornosť ešte v štádiu riešenia PROJEKTU vašej prevádzky. Uvidíte, že neskôr si za túto drobnú predvídavosť poďakujete. Ušetríte si minimálne nasledovné: Nervy Peniaze Nespokojný a u

prejsť na článok

Populárne grilovanie lepšie a rýchlejšie

Steaky, hamburgery a rôzne grilované minútky sa stali neodmysliteľnou súčasťou jedálnych lístkov v mnohých slovenských reštauráciách, bistrách i fastfoodoch. Niet sa čo čudovať – tieto jedlá majú u zákazníkov úspech a ich príprava je technologicky, časovo

prejsť na článok

Starostlivosť o chladiace zariadenia a tipy na úsporu energie

Pretože väčšina potravín obsahuje značné množstvo vody, čerstvé potraviny sa musia udržiavať mierne nad bodom mrazu. Naskladnite chladený tovar hneď po prijatí! Čím dlhšie budete čakať, tým viac vás bude stáť dosiahnutie požadovanej skladovacej teploty pr

prejsť na článok

Pred kúpou chladiaceho boxu

Ak ste sa rozhodli pridať k vášmu profesionálnemu gastrovybaveniu chladiaci box, tak vám blahoželáme k múdremu rozhodnutiu. Predtým však, ako pristúpite k samotnej kúpe a inštalácii boxu (mnohé platí i pre iné chladiace zariadenia) si skúste prečítať – a

prejsť na článok

Zamerané na chladiace boxy

Koľko majiteľov podnikov, toľko názorov, niekto radšej používa chladené stoly, iný chladničky, prípadne ich kombináciu. Avšak najelegantnejším i najefektívnejším skladovaním potravín v profesionálnej kuchyni je skladovanie v chladiacom (prípadne mraziacom

prejsť na článok