Výberová odrodová zrnková káva z celého sveta. Kávu pražíme každý týždeň, a tak je vždy maximálne čerstvá. Vždy čerstvá káva, prvotriedna kvalita.
Nicaragua Fancy SHG Flores del Café - pod týmto názvom sa skrýva káva pestovaná výhradne ženami na farmách. Fancy je označenie kvality, táto je najvyššou možnou, ktorú káva môže dostať. Tento projekt sa snaží umožniť ženám v Nikarague,aby sa stali majiteľ
Aj v Novom roku máme plné vrecia noviniek. Ako prvú uvádzame novinku z Brazílskej farmy Fasenda das Almas. Tento microlot je anaeróbne spracovaný, čo mu pridáva
Z dôvodu čerpania dovolenky v mesiacoch júl a august budu obejednávky vybavované nasledovne
Recenzia Costa Rica Las Hermanas od Sucaroastery: Skvelá sladká výberová káva
Kávy z Fernandovej farmy El Cerro pražíme od začiatku. Farma je jedna z najlepšich El Salvadorských fárm, pestuju kávy najvyšej kvality. Aplikujú nové metódy spracovania , tak aby z kávového zrna dostali maximálnu kvalitu a chuť. Tentokrát prinášame novin
Odrodu java doviezli do južnej ameriky , len pred pár rokmi. Pôvodne pochádza z Ethiópie, od 19 storočia pestovaná aj na ostrove Jáva .Je zaujimavou alternatívou ku gejši.
Kávu od farmára Heinera Laza sme už v ponuke mali a to varietu pink bourbon. Tentokrát sme vybrali odrodu papayo , ktorá sa pestuje len v departmente Huila.
Naturálne spracovaná káva z regionu Tarrazú od troch sestier , ktoré vlastnia tento microlot
Posledné zásoby Ugandy Bariguna sa nám pomalý míňaju. Rozhodli sme sa aj aj tento rok pre kávu z rovnakého projektu z Ugandy od Disona Karenga, ktorá je už experimentálne spracovaná anaerobickou fermentáciou.
Od utorka pražíme prírodne spracovanú Gedeb Banko s chuťou sliviek, ríbezlí a dochuťou čučoriedkového džemu
Rozširujeme ponuku o naturálne spracovaný mikrolot z Indie s tónmi brusníc, fíg, malín a čierneho čaju
Pre milovníkov ovocných káv dávame do ponuky Keňskú kávu z umývacej stanice Gatina .
Po uhorkovej sezóne pridávame čerstvé kávove novinky :) Aktuálne v ponuke káva z ostrova Sumatra - Sumatra, Gunung Tujuh
Anaeróbne fermentovaná káva z experimentálnej farmy Finca Timbuyacu